Gore elmagyarázza döntését

A Manchester United középpályása, Dan Gore elmondta, miért döntött úgy, hogy kölcsönbe a Port Vale-hez igazol.


A 19 éves játékosra az átigazolási időszakban nagy lett a kereslet, amikor kiderült, hogy a szezon hátralévő részére távozna, hogy felnőtt csapatbeli tapasztalatokat szerezzen.


A League One csapathoz való váltás a héten véglegesült, és a szombati, listavezető Portsmouth elleni hazai mérkőzésen debütálhat.

 

Gore édesapja segített a döntés meghozatalában, a tinédzser játékos pedig ismeri a Vale középpályását, Tommy McDermottot is, aki azt tanácsolta neki, hogy döntsön a váltás mellett.

 

"Nos, azt hiszem, az első alkalommal, amikor idejöttem, hogy megnézzem a helyet és mindenkivel találkozzam, egyből biztos voltam a dolgomban" - mondta a váltásról. "Mert az volt az érzésem, hogy ez olyan, mint egy család. Mindenki nagyon barátságos volt. Nyilván láttam a Port Vale-t játszani, és nagyon jó focit játszanak."


"Apámat sokkolta a dolog. Azt mondta:: 'Fiam, oda kell menned'. Tudta, hogy jó kezekben leszek, és nyilvánvalóan a karrierem ezen szakaszában szükségem van erre, mert még mindig fejlődöm. Rögtön tudta, hogy a legjobb lesz nekem."

 

 

McDermott szavai is segítettek, és két korábbi Vörös Ördög, Tom Sang és James Wilson személye is.

 

"Tommy azt mondta, mindenképpen gyere, ez lesz a legjobb tapasztalat számodra" - tette hozzá Gore. "Nagyon jól fogsz fejlődni. Garantálhatom a kemény munkát és az elszántságot, hogy mindent megteszünk a címerért, hogy minden meccsen mindent megteszünk, megpróbáljuk megszerezni a három pontot. A legfontosabb dolog a győzelem."

 

"Hétfőn és kedden edzettem, és nagyon jól ment. Keményen edzettem, és alig várom, hogy folytassam."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!