Ferguson: Nincs egyezség Sneijder-ügyben

Sir Alex Ferguson kijelentette, hogy a Manchester United nem áll közel ahhoz, hogy szerzõdtesse az Internazionale középpályását, Wesley Sneijdert, szemben a sajtóban megjelent hírekkel.


A 27 éves világbajnoki ezüstérmes játékost már hetek óta egyre több hírforrás boronálja össze a Manchester Uniteddel, miután a klubnál szükségessé vált egy irányító középpályás igazolása Paul Scholes visszavonulásával. Azonban a Vörös Ördögök menedzsere továbbra is fenntartja álláspontját, miszerint nem született megállapodás a holland válogatott megszerzésének ügyében.

 

"Nincs igazán nagy érdeklõdés jelen pillanatban a részünkrõl Wesley Sneijder irányában számos ok miatt" - kezdte Sir Alex seattlei sajtókonferenciáján.

 

"Nem igazán foglalkozok ezzel az üggyel, mióta Amerikában tartózkodunk. Úgyhogy nem tudok semmirõl beszámolni ezzel kapcsolatban. Nem tudom megmondani, hogy mi történik."

 

 

Sir Alexet ezt követõen arról is faggatták, tervez-e valamilyen további erõsítést még a nyár folyamán, miután már három játékossal sikerült megerõsítenie a keretet a nyár folyamán - Phil Jones, Ashley Young és David de Gea. Azonban a menedzser semmilyen újdonságról nem tudott beszámolni ezen a fronton.

 

"Semmilyen küszöbön álló eseményrõl nem tudok beszámolni jelenleg. Természetesen próbálkozunk, de már így is igazoltunk három játékost, amivel nagyon elégedettek vagyunk" - tette hozzá.

 

"Leigazoltuk Phil Jones-t, Ashley Youngot, és David de Gea-t, és õk mindhárman fiatalok és hatalmas ígéretek, nagy erõsítést fognak jelenteni a tavalyi keretünkhöz képest. Emellett kölcsönbõl visszatérõ játékosokra is számíthatok majd, miután Danny Welbeck, Mame Biram Diouf, Tom Cleverley, és Federico Macheda is visszatért az Old Traffordra."

 

"Betöltöttük azt az ûrt, amit bekellett. De akit nehéz lesz pótolnunk, az Paul Scholes."

 

"Nem hiszem, hogy találhatnánk egy Scholes-t, de egy más típusú játékost igen, mert a Manchester United képes erre. Idõrõl-idõre szembe kell néznünk hasonló problémákkal, amikor elveszítünk hozzá hasonlóan nagyszerû játékosokat. Ilyenkor vagy olyasvalaki kerül a csapathoz, akire felfigyeltünk, vagy az akadémiai rendszerünkön keresztül oldjuk meg a pótlást."

 

"Folyamatosan figyeljük az akadémiai csapatban szereplõ fiatal játékosokat, és hogy mikre képesek, és megfogják kapni a szükséges játéklehetõséget."

 

"Scholes a kora egyik legnagyszerûbb játékosa. 20 éves játékoskarrierébõl, amit a klubnál töltött, nehéz egy rossz pillanatot is kiemelni. Õ egy nagyszerû, folyamatosan jó teljesítményre képes játékos, de remélhetõleg képesek leszünk pótolni."


 


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!