Csapathírek a Wolves meccs előtt

A Manchester United menedzserét, Erik ten Hagot a csütörtöki, Wolves elleni bajnokira vonatkozó terveiről kérdezték.


A Vörös Ördögök február hónapot idei második Premier League összecsapásukkal kezdik meg, amikor magyar idő szerint este negyed 10-től a Molineux-ben lesz jelenésük.

 

Andre Onana ismét számításba vehető, miután véget ért Kamerun szereplése az Afrikai Nemzetek Kupáján, míg hamarosan Sofyan Amrabat is visszatérhet, azt követően, hogy Marokkó kedden este búcsúzott az Elefántcsontparton rendezett tornától.

 

Lisandro Martinez, Luke Shaw, illetve Casemiro is kezdőként lépett pályára a Newport County elleni 4. fordulós FA-kupa összecsapáson, míg Harry Maguire csereként állhatott be és mindannyian most is számításba vehetőek lesznek.

 

A nyári igazolás, Mason Mount bár dolgozik visszatérésén, továbbra sincs bevethető állapotban, míg Victor Linfelöf, Tyrell Malacia és Anthony Martial még mindig nem hadra foghatóak.

 

Marcus Rashforddal ismét számolhat menedzsere, Aaron Wan-Bissaka játéka azonban kérdéses, miután a Rodney Parade-en vasárnap 4-2-re megnyert kupameccset sérülés miatt kihagyni kényszerült.

 

 

"Igen, Mason Mount számára még túl korai ez a mérkőzés a visszatéréshez" - erősítette meg Ten Hag hivatalos mérkőzés előtti sajtótájékoztatóján Carringtonban.

 

"De Andre Onana már újra köztünk lehet."

 

A menedzser elégedett, hogy a korábbi időszakokhoz képest sokkal bővebb variációs lehetőségekből dolgozhat a Wolves ellen, ugyanis nem sokkal utána hazai pályára már a West Ham Unitedet fogadják majd.

 

"Tudjuk, hogy ha a legjobb formánkat nyújtjuk, akkor bárkit képesek vagyunk legyőzni, erről pedig a keret minden tagja meg van győződve" - tette hozzá.

 

"Emellett azt is tudják, hogy a játékosok visszatérésével, sérülésből való felépülésével, a csapat csak erősebb lesz. Ez segíti a motivációt, a hangulatot és a lelkületet is a scapaton belül."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Wolves - Manchester United

Premier League, 22. forduló

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!