Ten Hag reakciója a Wolves legyőzésére

Erik ten Hag hiszi, hogy a Manchester United lélegzetelállító 4-3-as győzelme a Wolves ellen megérdemelt volt, de emellett számos tanulsággal is szolgál csapata számára.


Kulcsfontosságú győzelem

"Ez egy hatalmas siker. De ennek a meccsnek számos oldala volt. Vegyük azonban számba először a pozitívumokat. Szerintem nagyon jól játszottunk és egy órán keresztül diktáltuk az iramot. 3 vagy 4-0-ra is vezethettünk volna, de nem tettük meg, a végén pedig eléggé naívak voltunk. Nem szabadna megtörténnie olyan helyzeteknek, mint amilyenekből gólokat kaptunk, de mi megmutattuk az ellenálló képességünket is. Különösen Kobbie Mainoo. Nagyszerű gól volt."

 

Vegyes érzések

"Vegyesek az érzéseim, de a végén örülhettünk. Elégedett vagyok hosszabb időszakok tekintetében a teljesítményünkkel és azzal a szinttel, amit képviseltünk, de ha dominálsz a mérkőzésen, illetve vezetsz 2-0-ra vagy 3-1-re, akkor nem engedheted, hogy az ellenfél visszakapaszkodjon a meccsbe - ez naivitás és nem jó dolog. Ezen dolgoznunk kell, de elégedett vagyok a játékunk szintjével, amit az első 60 percben képviseltünk."

 

A teljes mérkőzésen fent kell tartanunk a teljesítményünket

"Egyértelműen [90 percen keresztül kell jól teljesítenünk], de ezen még dolgoznunk kell. Ha gyakrabban játszhatnának ezek a játékosok együtt ebben a felállásban, akkor ez el is fog jönni. Amiatt is, mert a játékosok jobb erőnléti állapotba is kerülnének. Néhányan még nem tartanak ott, ahol szeretnénk és ez normális, mert hosszú ideig voltak sérültek és még a visszatérés útján járnak. Most az a cél, hogy 100 százalékos szintre kerüljenek erőnlétileg."

 

 

Mainoo fejlődése

"Lenyűgöző fejlődésen megy keresztül. Nagyszerű képességekkel rendelkezik, ő egy igazi modern középpályás. Képes védekezni és támadni, emellett pedig rendelkezik a mindkettőhöz szükséges fizikális adottságokkal is. És ráadásul nagyon higgadt is."

 

Egy ellenálló és eltökélt keret

"Kiváló hangulat uralkodik a kereten belül, az öltözőben. A pályán is összetartunk, ezt pedig nagyon jó látni. Észrevehető az eltökéltség és az ellenállóság a csapaton. Nagyon elszántak, hogy megfelelő eredményeket produkáljanak, jó játék kíséretében."

 

Több felelősséget kell vállalnunk

"Természetesen jobban kell teljesítenünk és ugyanez volt a helyzet a szezon korai szakaszában is, amikor totálisan domináltunk, majd engedtük kicsúszni a meccseket a kezeink közül. Több felelősséget kell vállalnunk az ilyen helyzetekben, ehhez pedig rengeteg tapasztalat áll rendelkezésünkre csapaton belül. Kezelnünk kell az ilyen szituációkat."

 

Rashford gólja egy nagyszerű csapatmunka eredménye

"Biztosan [szüksége volt a gólra]. De ez egy fanatasztikus csapatmunka végén született gól volt. Sokkal több ilyen gólt szereztünk építkezést követően. Számos játékos részt vállalt benne, pozíciókat váltottak és egy nagyszerű találat lett a vége. Szerintem folyamatosan látni lehet az elmúlt mérkőzéseinken, hogy ő három-négy találkozón 3 gólt és két asszisztot jegyzett."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!