Erik: Ez egy nagy teszt lesz számunkra

Erik ten Hag, a Manchester United menedzsere egy exkluzív interjúban elismerően nyilatkozott a Luton Townról és az eddigi szezonjukról.


Ten Hag Vörös Ördögei a Premier League-ben a Luton Kenilworth Road-i otthonába utaznak, hogy folytassák a győzelmi sorozatot, és megőrizzék veretlenségüket a 2024-es évben.

 

A Luton eddig szintén erős új évet tudhat maga mögött, hiszen hét mérkőzéséből mindössze egyet veszített el, és Erik szerint Rob Edwards formába lendült csapata másfajta kihívást jelent majd, mint amit legutóbb a Villa jelentett.

 

"Ez nagyon más lesz" - mondta a menedzser az MUTV-nek nyilatkozva a Luton elleni összecsapás előtt.

 

"Meccsről meccsre kell haladnunk, minden meccs számunkra egy kupadöntő. És ez egy nagy teszt számunkra, egy nagy erőpróba."

 

"Most vasárnap ott kell bizonyítanunk, mert ez egy nagyon jó csapat az egész szezonban, de különösen az utóbbi időben, egyre jobb a színvonal, ahogyan játszanak. Javul a teljesítményük."

 

"Jó eredményeket érnek el, így a legjobb formánkat kell hoznunk, de képesek vagyunk rá. Ezt bizonyítottuk az elmúlt hetekben, ahol jó szintet mutatunk."

 

 

A Premier League-ben debütáló Kalaposok 23 mérkőzés után jelenleg egy ponttal a kieső zóna felett állnak, bár a tabella második felében elfoglalt helyezésük nem tükrözi az eddigi szezonjuk teljes történetét.

 

Edwards csapata trükkös ellenfélnek bizonyult a klubok számára az egész szezonban, ahogy azt Ten Hag is jól tudja a Luton elleni novemberi találkozóról, amikor is csak Victor Lindelof második félidei találata választotta el a feleket egymástól egy olyan napon, amikor a Vörös Ördögöknek keményen meg kellett dolgozniuk a három pontért.

 

Eriket már egy ideje lenyűgözte közelgő ellenfelünk, még akkor is, ha a legutóbbi eredmények a ciklus eddigi legkiegyensúlyozottabb időszakát mutatják.

 

"Az egész szezonban nagyon jól teljesítettek" - teszi hozzá.

 

"Azt hiszem, szinte soha nem veszítettek meccset egy gólnál nagyobb különbséggel. De az utóbbi időben nagyon feljavultak. És le vagyok nyűgözve."

 

"De nem velük foglalkozunk. Magunkra kell figyelnünk. Javítanunk kell a játékunkon. És ez az, amit én is mondtam. Nagyon elégedett voltam a teljesítményünkkel és persze a Villa elleni és az utóbbi időben elért eredményekkel is."

 

"De jobbá kell tennünk a játékunkat, és emelnünk kell a színvonalat, van még hova fejlődnünk, és ezt vasárnap meg kell mutatnunk."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!