Ratcliffe találkozóra készül a "Varázslatos" Cantonával

Sir Jim Ratcliffe, a Manchester United társtulajdonosa mindent tud arról, hogy milyen játékosok vitték a show-t az Old Traffordon.


Bobby Charltontól George Bestig ők a játékosok, akik egyet jelentenek a Unitedben való "varázslatos" játékkal.


Új társtulajdonosunk szerint azonban egyikük sem volt olyan hatásos és átalakító, mint Eric Cantona.


"Van egy bizonyos típusú játékos... amikor megkapja a labdát, izgatott leszel, mert nem tudod, mit fog vele kezdeni - lehet, hogy egy kis varázslat lesz belőle" - mondta.
"Eric [Cantona] is ilyen volt."

 

"Annyira átformálta a Manchester United csapatát és Alex Fergusont."


"25 vagy 26 éve nem nyertek bajnokságot, mielőtt Eric megérkezett. Aztán Eric megérkezett, és ő volt az a katalizátor, aki a következő 25 évre igazán felpezsdítette a csapatot."

 

 

Sir Jim elárulta, hogy hamarosan találkozni fog Le Roival - bár azt nem erősítette meg, hogy hol, mikor és miről fognak tárgyalni.

 

"Ebédelni fogunk, szóval nagyon érdekes lesz. Jól ismeri [az INEOS Sport vezérigazgatóját] Jean-Claude Blanc-t, szóval már nagyon várom. Ő eléggé karakteres - úgy gondolom, hogy fontos, hogy a Manchester Unitednek mindig is volt egy elbűvölő aspektusa. Eric is egy kicsit elbűvölő volt."

 

"Azt hiszem, ő egy kis egyeduralkodó volt. David Beckham is az volt, Bobby Charlton is. Mindig is volt egyfajta csillogás a klubnál, ami az egyik oka annak, hogy a márka világszerte olyan jól ismert."

 


ma Utd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!