Ismét az USA-ban, nagy riválisok ellen túrázik a nyáron a United

A Manchester United idén nyáron is visszatér az Amerikai Egyesült Államokba, hogy sorozatban több magas színvonalú ellenféllel megmérkőzve készüljön fel a 2024/25-ös szezonra.


Sor kerül a United két legnagyobb és legősibb Premier League riválisa elleni összecsapásokra is, ugyanis Los Angelesben az Arsenallal, a dél-karolinai Columbiaban pedig a Liverpoollal mérkőznek majd meg.

 

Ez lesz egymás után a második év, hogy a Vörös Ördögök férfi felnőtt csapata az Államokban túrázik majd, amellyel lehetőséget biztosítanak a klub nagy létszámú és lelkes helyi szurkolótáborának, hogy közelről is láthassák kedvenceiket.

 

Tavaly nyáron négy mérkőzést játszottak a manchesteriek négy különböző államban, összesen 235.168 néző előtt, köztük az Arsenal ellen New Jersey-ben teltház előtt és a klub idén is hasonló szintű érdeklődésre számít.

 

 

Az idei Arsenal elleni találkozót július 27-én, szombaton a 70 ezer fő befogadására alkalmas ultramodern SoFi Stadiumban, Los Angelesben rendezik majd, amely egyike a világ jelenlegi leglenyűgözőbb sportarénáinak.

 

A Liverpollal szemben augusztus 3-án, a Dél-Karolinai Egyetemen (USC), Columbiaban a William Brice Stadiumban mérik össze erejüket, amely a valaha volt legrangosabb klub futball mérkőzés lesz a 77.559 befogadóképességű stadionban.

 

Ez lesz az első alkalom 2018 óta, hogy az angol futball két legsikeresebb klubja az USA-ban találkozik egymással. Akkor Michiganben 101 ezer néző lehetett részese az ország történetének legtöbb nézőjét szórakoztató mérkőzésnek.

 

Az idei találkozásuk is emlékezetesnek ígérkezik, ugyanis ez lesz a United első látogatása Dél-Karolinában és az állam neves egyetemén, amely messzeföldön híres sporteredményeiről és létesítményeiről.


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!