Hírek Casemiro állapotáról

Casemiro kivizsgáláson fog átesni, miután összefejelt Harrison Reeddel a Manchester United Fulham ellen 2-1-re elveszített hazai bajnokijának második félidejében.


A brazil középpályás hosszabb ápoláson esett át a pályán, mielőtt Gary O'Driscoll vezető csapatorvos kíséretében a játékoskijárón keresztül távozott volna, amely során egyértelműen látszott, hogy nincs teljesen jól az ütközést követően.

 

Ez egy újabb csapást jelentett a Vörös Ördögök számára, akik a héten már így is elveszítették, így a londoniak elleni mérkőzésen is nélkülözni voltak kénytelenek Luke Shaw-t és Rasmus Hojlundot.

 

 

"Nem tudom, hogy agyrázkódása van-e, de az biztos, hogy összefejeltek" - mondta Erik ten Hag mérkőzés utáni interjújában az Old Traffordon.

 

"Én igazából nem tudom, hogy pontosan mi volt a probléma, de le kellett jönnie a pályáról. És mivel ez a szakmai döntés született, ezért majd egyeztetnünk kell az orvossal és a stábjával, hogy mi a helyzet."

 

"Nem tudta folytatni a mérkőzést. Ezt mindannyian láttuk. Le kellett cserélnünk őt, de remélhetőelg holnapra már jobban lesz."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!