Csapathírek a Forest meccs előtt

Erik ten Hag friss hírekkel szolgált a Manchester United kerete kapcsán a szerda esti, Nottingham Forest elleni FA-kupa mérkőzést megelőzően.


A Vörös Ördögök szeretnének pozitív válasszal szolgálni a szombati, Fulhamtől elszenvedett hazai bajnoki vereséget követően, egy esetleges The City Groundon aratott sikerrel pedig amellett, hogy bekerülnének a világ legrégebbi kupasorozatának legjobb nyolc csapata közé, újabb lépést tehetnének a Wembley felé is.

 

Miután a szezon korábbi szakaszában 2-1-re kikaptak Nuno Espirito Santo együttesétől, itt lesz az esély a visszavágásra a manchesteriek számára.

 

Casemiro a hétvégén idő előtt, a félidőt követően nem sokkal elhagyni kényszerült a pályát egy Harrison Reeddel történt összefejelés következtében elszenvedett fejsérülés okán.

 

Bár voltak olyan félelmek, hogy emiatt kihagyhat mérkőzéseket, Ten Hag boldogan adott hírt róla, hogy a tapasztalt brazil rendelkezésére állhat a Forest ellen, miután nem volt agyrázkódása.

 

"Eléggé vérzett, így le kellett jönnie a pályáról" - magyarázta Ten Hag a londoniak elleni összecsapást követő hivatalos sajtótájékoztatóján.

 

 

"Nem szolgált az előnyünkre, hogy nem tudta folytatni a mérkőzést. De holnap már bevethető lesz."

 

Rasmus Hojlund még a múlt héten iratkozott fel a hiányzók listájára, amelyen olyan játékosok neve található, mint Luke Shaw, Aaron Wan-Bissaka, Tyrell Malacia, Lisandro Martinez, Mason Mount és Anthony Martial.

 

A dán válogatott támadóra néhány hétnyi kihagyás vár, amely értelmében Marcus Rashford játszott a hétvégén középcsatárként.

 

A védelem bal oldalán Victor Lindelöf töltötte be a Shaw hiányzásával keletkezett űrt, míg a középpálya jobb szélén Omari Forson debütálhatott kezdőként. A kispadon első alkalommal ülhetett le bajnokin az U23-as csapat játékosa, Toby Collyer.


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Nottingham Forest - Manchester United

FA-kupa 5. forduló, ÉLŐ

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!