Bruno: Tudjuk, mit kíván ez a klub

Bruno Fernandes úgy érezte, hogy a Manchester United csapata eltökélt volt a derbin, de többet kellett volna tenniük a kívánt eredmény eléréséhez.


A Vörös Ördögök keményen megdolgoztak azért, hogy Marcus Rashford szenzációs, korai találatával egy félidőre vezetést szerezzenek, de a második félidőben a Manchester City visszavágott nekik.

 

A 150. Premier League-szereplését ünneplő Bruno úgy véli, voltak elismerésre méltó elemei a United teljesítményének, de többre van szükség egy olyan csapat ellen, mint a City.

 

"Azt hiszem, a csapat elkötelezettsége megvolt" - mondta a kapitány a Sky Sportsnak a mérkőzés utáni interjújában az Etihad Stadionban.

 

"Megvoltak a lehetőségeink. Néha egy kicsit túl mélyen játszottunk, de tudod, hogy a City minden csapattal ezt csinálja, védened kell a mezőnyt, és ezt nagyon jól csináltuk az első félidőben. Egy olyan lehetőségből, ami a miénk is lehetett volna, 1-1 lett."

 

"Mindig van valami, amivel többet tudsz tenni a játékban, mindig tudsz valamit jobban csinálni. A City egy olyan csapat, amely tudja, hogyan kell birtokolni a labdát és visszaszorítani a csapatokat."

 

"Tudtuk, hogy nagyon jól kell védenünk a kapunkat, és azt hiszem, sikerült is, de többet kellett volna birtokolnunk a labdát, mint a második félidőben."

 

 

Az eredmény, amely véget vetett a Vörös Ördögök hat, egymást követő idegenbeli győzelmi sorozatának, visszavetette a következő szezonra vonatkozó Bajnokok Ligája-kvalifikációs reményeinket, de Bruno tisztában van azzal, hogy még rengeteg meccset kell játszani.

 

"Minden alkalommal, amikor nem nyerünk meccset, az kudarc ennél a klubnál" - ismerte el a középpályás a mérkőzés után.

 

"Tudjuk, hogy mit követel ez a klub, és meg akarjuk nyerni azokat a meccseket, amelyeken részt veszünk. Ma nem szereztük meg a három pontot, de még hosszú út áll előttünk."

 

"Tudjuk, hogy nem minden a mi kezünkben van, mert más csapatoknak is pontokat kell veszíteniük, de nekünk a saját dolgunkat kell végeznünk."

 

A Vörös Ördögöknek egy teljes hét áll rendelkezésükre, hogy felkészüljenek a következő Premier League-meccsre, amikor szombaton az Everton vendégszerepel az Old Traffordon.

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!