Park nem elégedett magával

Park Ji-sung szeretne további bizonyítási lehetõségeket kapni, miután a Manchester Unitedben ebben a szezonban elõször játszott végig egy tétmérkõzést a Valencia ellen.


A dél-koreai középpályás mind a 90 percet a pályán töltötte a Vörös Ördögök 1-0-s gyõzelmével záruló mérkõzésen, amellyel a C-csoport élére ugrottak a Bajnokok Ligájában.

 

Elsõ félidõben mutatott játéka harmatgyenge volt, azonban a szünetet követõen a csapattal együtt õ is összeszedte magát és végül gyõzelemnek örülhettek Javier Hernandez késõi góljának köszönhetõen.

 

Park is tudja, hogy teljesítményével nem gyõzött meg senkit arról, hogy helye van a csapat kezdõjében, ám abban reménykedik, a következõ hetekben javuló tendenciát tud mutatni, hiszen a világbajnokság fáradalmait csak nem rég tudta kipihenni.

 

 

 

 

"Nem vagyok elégedett saját szezonbeli teljesítményemmel" - kezdte Park.

 

"Nem tudom, miért nem nyújtok olyan produkciót, amilyet szoktam. Talán fizikálisan még nem álltam készen az új idényre."

 

"De az biztos, hogy mentálisan is gyenge voltam, ezen javítanom kell."

 

"A tegnap mutatott elsõ félidei produkcióm nagyon rossz volt, de a második játékrészben valamelyest elõre léptem."

 

Szerdán este Park már harmadik mérkõzésén lépett pályára egy héten belül, és abban reménykedik, a folyamatossan meghozza majd eredményét.

 

"Mindig nehéz megtalálni a megfelelõ egyensúlyt" - tette hozzá.

 

"Rengeteg mérkõzést kihagytam, aztán most három mérkõzésen játszottam egymás után. Azonban ehhez már hozzászoktam, mert mióta a Manchester Unitednél vagyok, mindig ez a helyzet, úgyhogy már meg tudok birkózni a feladattal."

 

Az egykori PSV Eindhoven játékos szerint a csapat képes lesz megbirkózni Wayne Rooney hiányával, aki három hetes kényszerpihenõre kényszerül, így nem lehet csapata segítségére a következõ mérkõzéseken.

 

Ráadásul Rooneynak csak három mérkõzést kell vélhetõleg kihagynia, hiszen a most szombati Sunderland elleni bajnokit követõen válogatott mérkõzések jönnek, utána pedig csak a West Bromwich Albion és a Bursaspor elleni összecsapásokakt kell majd a lelátóról megtekintenie.

 

"A Manchester United egész történelme arról szól, hogy sikerült megoldásokat találni a problémákra."

 

"Nagy sztárok jöttek-mentek, azonban a csapat képes volt ugyanazt a teljesítményt próbálni hiányukban, mint velük."

 

"Mi csak arra fogunk koncentrálni, hogy megmutassuk képességeinket a pályán."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!