2024-es Európa-bajnokság: a magyar csapat esélyei

A futball egy nagyon látványos és izgalmas játék, amelyben sok mindent a játékmenet, a támadás és az ellentámadás taktikája határoz meg. Ezen kívül minden csapatnak megvan a maga egyedi játékstílusa és ebben a magyar csapat felülmúlja a legtöbb ellenfelét. Hiszen a magyar futball megalakulása óta a csapat joggal nyerte el a sportág egyik legjobbja címet. (X)


A futballszurkolóknak igazi örömet szereznek a gyönyörű átadások, passzok és labdavezetések. Ma a sportmérkőzések kedvelőit nemcsak kedvenc mérkőzésük megtekintésére hívják, hanem megjósolhatják a játék kimenetelét is és ezzel pedig feltölthetik pénztárcájukat is. A sportfogadások meglehetősen népszerűvé váltak, különösen, ha tudjuk, melyik online platformban bízhatunk, például egy olyan bukméker, mint a GG Bet, minőségi lehetőségeket kínál, amelyek lehetővé teszik az optimális variáns kiválasztását a sok ajánlat közül.

Az idei év legjobban várt eseménye, amelyre szurkolók milliói várnak, természetesen a 2024-es Európa-bajnokság, amelynek döntőjére a magyar csapat helyet szerzett magának. Most komoly találkozók várnak Marco Rossi csapatára az A-csoportban Németország, Skócia és Svájc válogatottjával. A szurkolók biztosan nem hagyják majd cserben kedvenc csapatukat és a világ minden tájáról szurkolnak majd, hiszen a magyarok vérében van a futball.

Magyarország — Svájc: 2024. június 15. 

Az első mérkőzésre a kölni „Rhein Energie” stadionban kerül sor június 15-én 16:00 órakor, ahol a magyar csapat a svájci csapattal méri össze erejét. Ahogy az előző 8 meccs is mutatta, a magyarok egész jól játszottak, egyetlen vereséget sem szenvedtek el. Ez idő alatt Marco Rossi együttese jó gólkülönbséget mutatva 18 pontot szerzett – 16:7. Ami a svájciakat illeti, ők nem túl zseniális játékot mutattak be. A 10 selejtezőmérkőzésen a csapat mindössze 17 pontot szerzett, a nagy gólkülönbség ellenére — 22:11.

Az elmúlt 5 meccs részleteit végignézve a magyarok egyetlen egyszer sem veszítettek, ugyanakkor háromszor döntetlent játszottak a csehekkel, litvánokkal és bolgárokkal. A svájci csapat hasonló időszakát elemezve, nem tűnt olyan fényesnek a játékuk. Murat Yakin csapata csak egyszer aratott győzelmet az andorraiak ellen. A fehéroroszokkal, izraeliekkel és albánokkal a találkozó döntetlenre végződött, a románokkal viszont egyáltalán nem volt szerencséjük, az 0:1-es vereséggel zárult. Már nagyon várjuk, hogyan zajlik majd a mostani mérkőzés, az online közvetítés számos ismert platformon elérhető lesz. 

Németország — Magyarország: 2024. június 19. 

A következő mérkőzésre Ludwigsburgban kerül sor, ahol Németország és Magyarország válogatottja találkozik június 19-én 19 órakor. A sorsolással a csapatok az A-csoportba kerültek Skóciával és Svájccal együtt. Érdemes megemlíteni mindkét csapat profizmusát és bravúros játékát, a torna házigazdái nem vettek részt a selejtezőn, de a „G” csoportból a magyarok jó játékot mutatva az első helyen kerültek ki. Szóval, akiknek sikerül jegyet szerezniük a 2024-es Európa-bajnokságra, azon belül is közvetlenül a Németország – Magyarország mérkőzésre, érdekes európai futballban lesz részük. 

Magyarország — Skócia: 2024. június 25. 

Elég érdekes mérkőzés elé nézünk a stuttgarti „MHP” stadionban, ahol Magyarország és Skócia válogatottja találkozik majd. Mindkét csapat elég jól teljesített a selejtezőn, egyenlő számú mérkőzésen ugyanannyi pontot szereztek. A skótok egészen tisztességes eredményt mutattak fel és 17:8 gólkülönbséggel a második helyen végeztek. A magyar csapat pedig a kvalifikációs eredmények alapján csoportelső lett. 

Már ma is megvan a mérkőzések menetrendje, a csoportmérkőzések és a rájátszások időpontjai, így ha nincs lehetőség az események németországi követésére, mindenki előre felkészülhet az online közvetítésre és virtuális platformokon keresztül szurkolhat kedvenc csapatának. 


(X)

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!