Sir Alex: Nincs Berba probléma

Sir Alex Ferguson hangsúlyozta, Dimitar Berbatov túl van csalódottságán, amiért kimaradt a BL döntõbõl, ahogy õ is legyõzte frusztrációját a BL vereség miatt.


A bolgár támadó a Premier League gólkirálya lett, de a Bajnokok Ligája döntõjében még a kispadra sem ülhetett le, hisz Michael Owen kapott lehetõséget akkor. A támadó kihagyása egybõl spekulációkat indított el a sajtóban, hogy a korábbi Spurs támadó a nyáron elhagyja a csapatot, ám Ferguson ragaszkodik ahhoz, nincs semmilyen probléma, amit meg kellene oldaniuk.

"Dimitarral minden rendben" - mondta Ferguson a PA Sportnak. "Nincs probléma. Nagyon keményen edz. Csalódott volt, hogy kimaradt a döntõrõl, de csalódott voltam én is, amiért ezt kellett mondanom neki. De a mai futballban ez a probléma."

"Van egy nagy meccs és nem csak egy, hanem 6-7 játékos miatt kell csalódnod."

A Fõnöknek is megvan a saját csalódottsága a döntõ miatt és tudja, a Barcelona a mérce, ahova a Unitednek el kell jutnia.

 


"Ebben a pillanatban a Barcelona a csapat. Ugyanazok a játékosaik vannak. Képesek minden meccset uralni, minden bizonnyal más csapat ellen is ezt tették volna."

"De ez nem olyan dolog, ami miatt arra kellene gondolni, soha nem verjük meg a Barcelonát. A Manchester United nagyobb ennél."

"Jobb filozófiánk van, mint nekik. A kihívás javít minket, hogy a következõ szezonban is eljussunk a döntõig - és nyerjünk. Látom a fejlõdést. Egy új csapat van kialakulóban."

"Van 12 játékosunk, akik 22 évesek vagy fiatalabbak. Elvesztettünk öt olyan játékost, akik 30-on túl jártak. Javier Hernandez javulni fog. Wayne Rooney huszas évei közepén jár, nagy dolgokat várhatunk."

"Éhesnek kell lenniük, hogy összeilleszthessük teljesítményeiket egymással. Ha jövõre is eljutunk a kupa döntõjéig, talán más Unitedet látunk majd."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!