Erik szerint a United tudja kezelni a sérüléseket

Erik ten Hag úgy véli, a Manchester United csapata képes megbirkózni a sérülésekkel, amit a Liverpool elleni 4-3-as győzelem is bizonyított.


A menedzser az FA-kupa negyeddöntőjére készülve elveszítette a nagy hatású Casemirot, és a meccs utáni sajtótájékoztatón azt is elárulta, hogy Jonny Evans kezdett volna az Old Traffordon, de ő is kiesett.

 

Az északír válogatott játékos ugyanis visszalépett hazája keretétől a soron következő mérkőzésekre, és kisebb sérüléssel küszködik.

 

Aaron Wan-Bissaka azonban a január közepi, Tottenham elleni döntetlen óta először lépett pályára, és kiválóan teljesített, mielőtt a rendes játékidő második felében lecserélték.

 

 

"Ha áttekintjük ezt a szezont, annyi sérülésünk volt, folyamatosan" - mondta a menedzser. "Vannak kieső játékosaink, és minden alkalommal alkalmazkodnunk kell ezekhez. Tegnap is, Jonny Evans az edzés utolsó percében esett ki. Aztán alkalmazkodnunk kell azzal, hogy behozunk egy olyan játékost, aki nem edzett, nem játszott négy-öt hétig, és csak egy-két edzésen vett részt a csapattal."

 

"Aztán bejött, és Aaron Wan-Bissaka olyan jól játszott, de a csapat is alkalmazkodott ahhoz, hogy változtatnunk kellett."

 

"És így jobban tudjuk kezelni az ilyen helyzeteket" - tette hozzá. "Ahol ősszel voltunk, ott nehéz volt alkalmazkodni, annyi sérültünk volt. Szóval amit most januárban, februárban, márciusban látunk, azzal jobban tudunk mit kezdeni. És még mindig sok sérültünk van, de meg tudunk birkózni vele. Megszerezzük a győzelmeinket."

 

A United most szünetet tart, mielőtt délre utazik a Brentford ellen a Premier League-ben, és a dolgok biztatónak tűnnek, mivel Mason Mount visszatér, miután november óta nem volt bevethető, és Harry Maguire is visszatért, hogy lenyűgöző teljesítményt nyújtson a védelemben és elöl.

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!