Evra elégedett a gyõzelemmel

A Manchester United védõje, Patrice Evra nagyon elégedett volt csapata Valencia ellen aratott gyõzelmével.


A 29 éves francia bekk a védelem bal oldalán segítette ahhoz csapatát, hogy hosszú idõ után megint kapott gól nélkül hozzanak le egy mérkõzést, azonban az eredmény értékét emeli, hogy pont a Mestallában, egy spanyol együttes ellen sikerült nagy harcban gyõzelmet aratniuk.

 

Evra dicsérõ szavakkal illette a Vörös Ördögök hátsó alakzatát, és Rio Ferdinand visszatértével, illetve Javier Hernandez gyõztes góljával megerõsítették pozíciójukat Sir Alex Ferguson fiai a C-csoportban.

 

 

 

 

"Hogy õszinte legyek, olyan érzésem volt, mintha csak nálunk lett volna a labda, de a védelmünk egy percre se engedett ki, Edwinnak még védenie se kellett" - kezdte.

 

"A spanyolok csak a középpályán uralták a mérkõzést, néhány veszélyes beadásnál többre nem futotta tõlük, azokat meg Rio könnyedén hatástalanította. Nagyszerû, hogy újra köztünk lehet hosszú idõ után."

 

A francia válogatottból több mérkõzésre eltiltott, ám  nyáron a gallokat csapatkapitányként vezetõ Evra szerint a Denevéresek felett aratott gyõzelmük értékét tovább növeli, hogy rengeteg hiányzó mellett tudtak ilyen jó eredményt elérni.

 

"Mi egy nagy csapat vagyunk, akik néhány játékossal nem számolhatnak sérülések miatt, de a tapasztalatunkat használtunk fel egy top ligából érkezõ remek csapat ellen."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!