Lord Coe tájékoztatást adott az Old Trafford munkacsoporttal kapcsolatban

Lord Sebastian Coe megerősítette, hogy az Old Trafford regenerációjáért felelős munkacsoport megtartotta alakuló ülését.


A csoport megalakulását a múlt hónapban jelentették be azzal a céllal, hogy világszínvonalú labdarúgó-stadiont alakítsanak ki és megújítsák a környező területet.

 

Lord Coe-t - a 2012-es londoni olimpia szervezőbizottságának korábbi elnökét - nevezték ki a munkacsoport elnökévé, amelyben a többi vezető személyiség mellett Andy Burnham, Greater Manchester polgármestere, Sara Todd, a Trafford Tanács ügyvezetője, és a United-legenda, Gary Neville is részt vesz.

 

Lord Coe ma este a saját közösségi média felületein közzétett bejegyzésében azt mondta: "Tegnap én elnököltem az Old Trafford regenerációjáért felelős munkacsoport első ülésén, hogy elindítsuk a beszélgetést arról, hogy egy észak-angliai, világszínvonalú labdarúgó-stadion fejlesztése hogyan hozhat társadalmi és gazdasági előnyöket a régió számára."

 

 

"A 2012-es londoni olimpián saját szememmel láttam, hogy a sport milyen erőteljes motorja lehet a városrehabilitációnak, és izgatottan várom, hogy részt vehessek ebben a projektben."

 

"Ez a találkozó a stadion és a környező terület lehetőségeinek feltárására irányuló, több érdekelt fél részvételével zajló folyamat kezdetét jelentette."

 

"Még csak az út elején járunk, és még túl korai lenne tudni, hová vezet. De az út során szorosan együtt fogunk működni a szurkolókkal és a helyi lakosokkal, és mindenkit tájékoztatni fogunk az előrehaladásról."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!