Ten Hag reakciója a Sheffield legyőzésére

Erik ten Hag megosztotta véleményét a Manchester United 4-2-es, hazai Sheffield United elleni győzelmével kapcsolatban.


Pozitívumok és negatívumok

"Ez egy jó, közönségszórakoztató meccs volt. Számos pozitívum volt ma - például az ellenállóságunk, hogy kétszer is hátrányból tudtunk talpra állni. De aztán ott vannak a negatívumok is. A két bekapott gólunk rettentően boszzant. Igazi ajándékok voltak az ellenfélnek. Ilyen nem történhet meg. Elfogadhatatlan. Elvesztettük a fókuszunkat, a második gól pedig egyértelműen a fegyelmezettség hiányának volt köszönhető. Tanulnunk kell ezekből és javulnunk kell ebben a tekintetben. A mi góljaink nagyszerűek voltak, pontrúgásból és akcióból is eredményesek tudtunk lenni. Rengeteg helyzetet dolgoztunk ki és boldog vagyok a győzelem miatt, de már tovább is kell lépnünk."

 

Felpörögtünk

"Az utóbbi időben szépen gyűjtögette a pontokat a Sheffield United, például olyan csapatok ellen is, mint a Chelsea, egyébként pedig nincsenek könnyű meccsek ebben a bajnokságban. Hátrányba kerültünk, de ellenállóak voltunk. Újra láthatóvá vált, hogy milyen szellemiség uralkodik az öltözőnkben. Képesek vagyunk megbirkózni a visszaesésekkel és növelni a tempót, megnehezíteni az ellenfelek dolgát, több helyzetet kidolgozni, illetve nyugodtnak maradni. Láttak rajtunk bármilyen pánikot? Nem, egyáltalán nem. A csapat nagyon higgadt és stabil volt. Nagyon jól játszottunk, jó összjátékaink voltak, kerestük az oldalváltások lehetőségét és az egész meccs során dolgoztuk ki a helyzeteket."

 

Kiszakadt a gólzsák

"Az egyik célunk, hogy szórakoztassuk a közönséget, a szurkolóinkat, illetve hogy dinamikus és támadó jellegű futballt játsszunk. Azt látjuk, hogy ez, különösen a téli időszakot követően, sikerül is, mert kreatívak vagyunk, számos helyzetet dolgozunk ki, emellett pedig rengeteg gólt is szerezünk, amely nagyszerű. Mindig arra törekszünk, hogy az egész csapat a lehető legjobb teljesítményét nyújtsa. Például, ha megnézzük, hogy jelen pillanatban milyen góltermékenyek vagyunk, akkor az egy nagy előrelépés a szezon egészét tekintve, amely nagyszerű dolog. Ha visszatérnek játékosok a védelmünkbe, akkor biztos vagyok abban, hogy a védekezésünk is kiegyensúlyozottabbá tud majd válni."

 

 

Lenyűgöző Bruno

"Nagyon jó formának örvend. Ő nagyon elégedett a pályán betöltött szerepkörével. Szerintem megtalálta a helyét a csapatban, nagyon kreatív, gólokat szerez, gólpasszokat ad és mindkét irányba kulcsfontosságú az átmenteink szempontjából. Nagyon elégedett vagyok a teljesítményével."

 

Hojlund fontos gólja

"Ő tudja, hogy miként kell gólt szerezni, ezt már megmutatta januárban és februárban is. Aztán jött egy sérülése, ami egyértelműen megtörte a ritmusát. Nagyon fontos volt, hogy gólt tudott szerezni. A csatároknak gólokra van szükségük az önbizalmuk felépítéséhez és most, hogy egyet sikerült szereznie, biztos vagyok benne, hogy meg fog jönni az önbizalma is."

 

Casemiro a védelemben

"Ő egy nagyon jó középső védő. Szerintem remekül szerepelt együtt Harry-vel [Maguire]. Nagyon jó, kiváló belső védők. Hihetetlenül stabilak, a labda birtokában és anélkül is. Nagyon jól játszik és tudjuk, hogy képes ezt a posztot is betölteni."

 

Célok a szezonhajrára

"A Manchester Unitednek minden egyes mérkőzést meg kell nyernie. Az összeset. Az az elvárás, hogy megnyerjük a bajnsokságot, klubként pedig ettől nem állunk annyira messze. Tudjuk, hogy hol tartunk. Harcolnunk kell, hogy kivívjuk az európai kupaszereplést érő pozíciót. Minden problémánkat figyelembe véve is még két lehetőségünk van erre - a Premier League és az FA-kupa." 


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!