Ten Hag: Közöltem az INEOS-szal, hogy erősítenünk kell

A Manchester United menedzsere, Erik ten Hag közölte az INEOS-szal, hogy a nyár folyamán erősítésekre van szükség a klubnál.


A Vörös Ördögök keretét, amelynek már biztosan nem sikerült kivívnia a Bajnokok Ligája kvalifikációt a következő idényre, az idei szezonban több, mint 60 különböző sérülés és betegség sújtotta.

 

Ten Hag szerint ha a United talpra akar állni és visszatérni oda, ahova való a 2024/25-ös szezonban, akkor bővebb merítési lehetőségekre lesz szükségük.

 

"Igen" - válaszolta Ten Hag, amikor arról kérdezték, hogy kérte-e már az INEOS-t arra, hogy a nyáron bővítsék és erősítésék meg a keretet.

 

"Az az egyik legnehezebb dolog egy keret építésekor, hogy fejlődni, javulni kell bizonyos dolgokban és egy olyan keretet kell építeni, amely kellően mély."

 

"A legfontosabb most, hogy a jelenleg hiányzó játékosok visszatérjenek. Ha ez megtörténik a legtöbb pozícióra, már azzal növekszik a variációs lehetőségeink száma."

 

 

"Most néhány poszton nincsenek választási lehetőségeink. A bal oldali védő posztján [Luke] Shaw csak 15 mérkőzésen tudott kezdő lenni a szezonban, [Tyrell] Malacia pedig egyszer se és egyáltalán nem is állhatott rendelkezésre."

 

Ten Hag szerint a United továbbra is képes lehet a legnagyobb tehetségek elcsábítására, annak ellenére, hogy az már biztossá vált, hogy jövőre nem szerepelnek a legrangosabb európai kupasorozatban.

 

A nyári átigazolási időszak küszöbéhez érve, amely az első lesz, mióta az INEOS átvette a futball szakmai irányítást a klubnál, Ten Hag kihangsúlyozta, hogy milyen jellemzőket vesz figyelembe a potenciális célpontok esetében.

 

"Szerintem minden menedzser győztes mentalitású játékosokat akar" - tette hozzá.

 

"Remek mentalitás, nagy személyiség a stressz alatti teljesítményhez - ezeket a jellemzőket keresi minden menedzser."

 

"Az igazság az, hogy ennél a klubnál kifejetten fontos, hogy valaki képes legyen stressz alatt teljesíteni."


The Athletic

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!