Steve Bruce nem hisz Rooney sérülésében

A Sunderland menedzsere, Steve Bruce nem veti el annak lehetõségét, hogy a Manchester Unitedben a hétvégén mégis pályára lép Wayne Rooney.


Rooneyval kapcsolatban a hét elején jelentek meg olyan hírek, miszerint a múlt hétvégi Bolton elleni bajnokin szenvedett bokasérülést, ezért ki is hagyta a Manchester United szerdai Valencia elleni Bajnokok Ligája mérkõzését.

 

Sir Alex a hír szárnyrakeltekor elmondta, az angol válogatott csatárra közel három hétig nem számíthat, ám egykori tanítványa, aki egyben hétvégi ellenfele is lesz, Steve Bruce nem biztos abban, hogy a klasszis támadó hiányozni fog szombaton.

 

 

 

 

A Fekete Macskák menedzsere szerint ugyanis Rooney hiányzásának elhíresztelése csak egy csel és úgy érzi, az elõzõ szezon legjobb játékosának megválaszott egykori Everton játékos pályára léphet a Stadium of Light-ban.

 

"Wayne Rooney vajon tényleg kidõlt két-három hétre? Nem vagyok benne biztos" - kezdte találgatását az Old Trafford egykori betonbiztos védõje.

 

"Nem tudom, hogy tényleg sérült, vagy csak Sir Alex Ferguson újabb játékának lehetünk szemtanúi."

 

"Annyi bizonyos, hogy ha van egy ember, aki igazán foglalkozik Wayne Rooneyvel, akkor Sir Alex Fergusonnál jobbat keresve se lehetne találni."

 

"Nehéz idõket él át a fiú, ezt mind tudjuk, és ha õszinték akarunk lenni, akkor a magánéleti viharai mellett ebben jelentõsebb szerepet játszanak a világbajnokságon történtek."

 

"Ettõl függetlenül, mindenki tisztában van vele, hogy õ egy fantasztikus játékos, mentálisan erõs karakter, akinek szüksége lehet egy kis pihenésre ebben a pillanatban."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!