Rooney: A United egyre élesebb

Wayne Rooney szerint a Seattle Sounders elleni gólzáporos gyõzelem bizonyíték arra, hogy a játékosok egyre közelebb kerülnek csúcsformájukhoz.


Az angol csatár a mérkõzés második felében ért el mesterhármast, mellette még Michael Owen, Mame Biram Diouf, Ji-sung Park és Gabriel Obertan voltak eredményesek a 7-0-ás gyõzelem során.

Rooney az MUTV-nek elmondta, a Vörös Ördögök megérdemelt jutalmukat kapták meg azok után, hogy a Seattle-ben töltött héten végig keményen edzettek.

"Azt hiszem ez az eredmény megmutatja, mennyire keményen is dolgoztunk a héten és mindezt kamatoztatni tudtuk ma" - mondta Roo. "Nagyon élesen játszottunk és néhány szép gólt is szereztünk."

 


"Nagyszerû eredmény ez számunkra, de a legfontosabb az elvégzett munka volt."

Sir Alex a mérkõzés után a kapus és középpályás posztokon történõ harcról beszélt, ám minden bizonnyal ez a támadó sorban sem lesz márképp.

"Tudjuk, hogy nagy verseny lesz a szezonban a csatárposztokért is" - folytatta Rooney. "És még Chicharito is vissza fog térni."

"Mindannyiunknak biztosnak kell lennünk abban, hogy keményen dolgozunk és harcolunk a lehetséges egy vagy két csatárposztért."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!