Fabio élvezi a kihívást

A brazil védõ, Fabio da Silva a Manutd.com munkatársával Nick Coppackkal beszélgetett a szezon elõtt testvérével való rivalizálásról...


NC: Mit tettél a közelmúltban végetérõ szünetben?
Fabio: Haza utaztam Brazíliába, hogy a nyarat ott tölthessem a családommal. Sokat röplabdáztam a parton, amikor csak tehetem csinálom, mert szeretem.

NC: Örülsz, hogy ismét akcióban lehetsz?
Fabio: Boldog vagyok, hogy ismát játszhatok és focit láthatok. Amerika nagyszerû hely a felkészülésre és nagyon várom, hogy remek erõnlétben legyek.

 


NC: Mit gondolsz az elõzõ szezonodról?
Fabio: Nagyon örültem, hogy a szezon vége felé sok meccsen játszottam. Jó tapasztalatot szereztem ezzel, de nem volt jó testvérem számára, mert az õ helyén szerepeltem. De karrierem szempontjából pozitív volt ez. A testvéremmel mindig mindenben versenyzünk egymással, legyen szó a futballpályáról vagy csak egy videó játékról. Ezek a csaták nekem is és Rafaelnek is jót tesznek, mert ezektõl leszünk erõsebbek.

NC: Mi a célod a következõ idényben?
Fabio: Ebben a szezonban még többet szeretnék játszani és reményeim szerint a csapatot újabb trófeához tudom segíteni. Trófeákat nyerni nagyon fontos része a futballnak és ezt nagyon szerettem az elõzõ szezonban. Nagyon jó érzés volt. A szezon elején nem játszottam sokat, de aztán a szezon végén egyre több lehetõséghez jutottam. Ebben a szezonban még többet szeretnék játszani és nagy sikereket elérni.

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!