Park: Ronaldo után Scholes távozását is túléljük

Ji-Sung Park magabiztos azt illetõen, hogy a Manchester United felülkerekedik Paul Scholes elvesztésén, csakúgy, ahogy Cristiano Ronaldo Real Madridba való távozása idején.


A dél-koreai középpályás, akivel kapcsolatban ma olyan hírek jelentek meg, hogy hamarosan új szerzõdést írhat alá, társaival együtt szintén üdvözli, hogy a csapaton belül nagyobb harc lesz a csapatbakerülésért, miután a Vörös Ördögök a következõ szezonban is több fronton harcban lesznek a végsõ gyõzelemért.

 

"Még rengeteg tapasztalat játékos maradt a keretünkben" - kezdte a PA Sport-nak.

 

"Rio Ferdinand, Ryan Giggs, Nemanja Vidic, és Patrice Evra is minket erõsít még. Õk már legalább öt vagy hat éve a Manchester United játékosai. Mindannyian hatalmas tapasztalattal rendelkeznek. Õk képesek lehetnek pótolni Paul Scholest és Edwin van der Sar-t, ami az öltözõbeli hatásukat illeti."

 

 

"Ezt együtt kell végig csinálnunk. Amikor Cristiano Ronaldo távozott a klubtól, mindenki azt mondta, hogy ez majd milyen rosszat tesz a csapatnak, de azóta is jól teljesítünk. Õ csak egy játékos volta sok közül."

 

"Nekünk kell együtt tartanunk a csapatot. Ugyanez a helyzet Scholes esetében is. A kezdõcsapatba kerülésért elég kemény harc folyik."

 

"Azonban rengeteg játékosra van szükségünk ahhoz, hogy sikerrel vegyük a szezonbeli akadályokat. Mindenki tudja, hogy a rendszer változhat. Nekünk mind a pályán kell teljesítenünk. Aztán mindenki megkapja a maga lehetõségét." 


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!