Norwood góljával nyertek a tartalékok

Oliver Norwood második félidõben szerzett gyõztes góljával véget ért a Manchester United tartalék csapatának rövid, ám annál eredményesebb skóciai kirándulása.


A tehetséges észak-ír válogatott játékos az 54. percben egy Pogba passzt követõen 20 méterrõl lõtte az egyetlen gólt. Ez a látványos gól is bizonyítéka annak, a csapat képes távoli lövésekbõl is gólokat szerezni.

Warren Joyce csapata olykor csodálatosan játszott, különösen Paul Pogba nyûgözte le a lelkes hazai közönséget. A francia középpályás csillogott a középpályán Danny Drinkwater és Darron Gibson társaságában.

Az elsõ félidõben Gibson próbálkozott 27 méterrõl, ám lövése a kapu mellé szállt, majd így járt Michael Keane és Davide Petrucci is. Will Keane elõtt is hatalmas helyzet adódott, de a hazaiak kapusa, Kevin Cuthbert kiváló védése után nem született gól.

A vezetõ gólt követõen, nem sokkal beállása után Jesse Lingard - aki vasárnap mesterhármast ért el - majdnem megduplázta a United elõnyét, de neki sem sikerült gólt elérni. Paul Pogba méltán kapta meg a szponzori "Mérkõzés legjobbja" díjat, de a hazaiak hálóõre is elismerésre méltó volt, valamint a támadó Michael Moffat is említést érdemel, aki folyamatosan munkát adott a United védelmének.

A tartalékok legközelebb szerdán játszanak a Tranmere ellen.

Ayr United 0-1 Manchester United Reserves
Somerset Park, 2876 nézõ

United: Kuszczak - M.Keane, McGinty, Thorpe(Cole 15., Giverin 88.), Fryers - Norwood, Drinkwater, Pogba, Gibson(Lonsdale 90.), Petrucci(Lingard 52.) - W.Keane(Fornasier 75.)
Nem használt cserék: Jacob, Cofie, Leao

Gólszerzõ: Norwood 54'

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!