Arshavin: Ferguson a siker kulcsa

Az Arsenal középpályása, Andrej Arshavin szerint Sir Alex Ferguson a legfõbb oka a Manchester United szinte minden fronton folyamatos sikereinek.


Sir Alex Ferguson 25. évét tölti menedzserként az Old Traffordon, amely idõ alatt 12 alkalommal nyerte meg csapatával a Premier League-t, és ezzel letaszította trónjáról az õsi rivális Liverpoolt, akik "csak" 18 bajnoki címmel rendelkeznek, szemben a Vörös Ördögök elõz szezonban megszerzett 19. aranyérmével.

 

Úgy tûnik, a skót menedzser visszavonulásának egyelõre még jele sincs, pedig õ klubja legsikeresebb menedzsere, de egy újabb erõs csapatot próbál építeni Manchesterben, miután az idén nyáron már szerzõdtette Ashley Youngot, Phil Jones-t és David de Gea-t is.

 

Arshavin eleddig nem érezhette meg semmilyen siker ízét az Ágyúsok játékosaként, mióta 2009-ben Londonba igazolt a Zenit Szentpétervártól, ezzel szemben a United azóta már kétszer is felülhetett a Premier League trónjára.

 

 

"Elõször Sir Alex Fergusont kell megkérdezni a siker titkáról" - mondta az orosz válogatott, akit a nyáron többször szóba hoztak a török Galatasarayjal, a Sport-Expressnek.

 

"Szerintem a Manchester Unitednek 20 éve mindene megvan ahhoz, hogy nyerjen - minõségi játékosok, csapatszellem és a gyõzelem pszichológiája."

 

"A csapatban megtalálható a fiatalok és a tapasztalt öreg rókák elegye, ami Sir Alex Ferguson tántoríthatatlanságát dícséri, hiszen õ tudja, mennyire fontos a csapat megfelelõ felépítése."

 


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!