Hernandez lassan tér vissza

Sir Alex Ferguson ragaszkodik ahhoz, hogy Javier Hernandez visszatérését nem fogják erõltetni azok után, hogy kedd este agyrázkódást szenvedett a mexikói támadó egy edzés során.


Chicharitot egy eltévedt labda találta el épp a feje tetején és bár azonnal még nem volt gond, késõbb kórházba került és egész éjjel bent is maradt megfigyelés céljából.

Nem volt ott az egy nappal késõbb megrendezett, MLS All-Stars elleni mérkõzésen sem, de csütörtök reggel elutazott Washingtonba a csapattal. Azonban a hírek szerint egészen augusztus közepéig harcképtelenné vált a támadó.

"SOk idõt adunk Chicharitonak" - mondta Sir Alex Ferguson. "Nem erõltetjük a visszatérését. Csak akkor fogom visszahozni, ha az orvosok azt mondják, megtehetem."

Washington DC-be érve a menedzsert arról kérdezték, Hernandez sérülése összekapcsolható-e azzal a korábbi, 2005-ben tapasztalt migrénes fejfájásokkal.

"Fogalmam nincs" - mondta Fergie. "Ez egy egyszerû agyrázkódás. Egy kósza labda találta fejen kedden kora este. Amikor visszatért a hotelbe és enni akart, rosszul érezte magát és rosszul is volt."

 


"Fájt a feje, ezért kórházba került és egész éjjel ott is maradt. MRI vizsgálaton esett át és minden rendben volt. Tegnap kiengedték, ma pedig elutazott velünk."

Az amerikában élõ több ezer Hernandez szurkoló sajnálatára szombaton (magyar idõ szerint vasárnap éjjel - a szerk.) biztosan nem lép pályára a mexikói, ám Ferguson elmondta, nem is szerepelt a tervei között a csatár játszatása.

"Soha nem volt elérhetõ állapotban a Barcelona elleni meccsre" - folytatta a menedzser. "Néhány hétig még nem lesz bevethetõ. Agyrázkódást szenvedett, kórházba került, ahol kivizsgálták és mindent rendben találtak."

"De talán amúgy sem játszott volna néhány hétig, mivel csak most tért vissza a pihenésébõl, mely az Arany kupa miatt tolódott el ennyire. Két-három hétig semmiképp nem lesz a csapattal."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!