Fergie a túra sikerességérõl beszélt

Sir Alex Ferguson a szezon elõtti túra sikerességérõl beszélt azok után, hogy Washingtonban a Barcelonát is sikerült legyõzniük és öt mérkõzésükbõl ötöt nyertek.


Nani és Owen góljaival 2-1-re sikerült legyõzni a BL gyõztest a FedEx Fielden, ezzel a Barcelonát is felülmúlva a New England Revolution, Seattle Sounders, Chicago Fire, MLS All-Stars csapatok mellett.

És miközben a csapatban alakult a nyerõ mentalitás, Sir Alex elégedett azzal, amilyen szintre elértek játékosai erõnlétileg, valamint hogy az új érkezõknek és fiataloknak is elegendõ meccs idõt tudott adni.

"Boldogok vagyunk, hogy legyõztük a Barcelonát" - mondta Ferguson. "Hogy õszinte legyek, mindkét csapat több változtatást is eszközölt így nehéz felmérni az eredmény fontosságát."

"De az elvárás számunkra az, hogy minden találkozónkat megnyerjük, így örülhetünk, hogy ilyen gyõztes állapotban indulhatunk a szezonnak. Jól építettük be az új játékosokat - jól szerepeltek, miközben hozzá kellett szokniuk olyan játékosokhoz, akiket nem ismernek."

"Biztos vagyok a fittségünkben, abban is, hogy nagyszerû csapatunk van és néhány remek fiatal játékost is kaptunk. Ezek mind olyan pluszt adnak, amivel a csapat kezelni tudja az angol és európai kupák követelményeit."

Most megyünk haza és reméljük tartani tudjuk a formánkat."

Az egyik új igazolás, David de Gea végigjátszotta a katalánok elleni mérkõzést és Ferguson képességit méltatta.

 


"Pótolni Edwin van der Sart nagyon nehéz. Nagyszerû kapus volt, de a 20 éves kor de Gea elõnyére szolgál."

"A kvalitása, ahogyan kiáll nyugalmával, ahogy bánik a labdával, gyors és agilis, azt hiszem jó döntés volt. Amikor felmértük õt, úgy véltem õ a helyes választás számunkra."

Rafael 17 perc után kénytelen volt elhagyni a pályát, Sir Alex így beszélt róla: "Kapott egy rúgást egy ütközéskor...azt hiszem Busquetstõl. Rendben fog jönni."

A jövõ pénteki Paul Scholes búcsúmérkõzés utáni elsõ tétmérkõzés a vasárnapi Community Shield lesz a Manchester City ellen. Egy játékos, Javier Hernandez nem lesz bevethetõ azon a találkozón sem.

"Javier visszajön velünk Európába" - folytatta a menedzser. "Néhány hétig nem lép majd pályára, de eddig is így terveztük ezt, mert játszott az Arany kupán és ne feledjük, tavaly nyáron a világbajnokságon is. Most két hétig csak edzéseket hajt végre, de játszani nem fog meccseken. Három-négy hét múlva térhet vissza."




 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!