Cleverley lehet a befutó a szezon rajtján

A fiatal középpályás egy újabb látványos szerepléssel folytathatta útját az elsõ csapat felé.


A 21 éves játékos - aki tavaly a Wiganben szerepelt kölcsön - elõször volt végig a pályán a Unitedben és segítségével a Vörös Ördögök le is gyõzték a Barcelonát Washingtonban.

Paul Scholes visszavonulása ás Darren Fletcher harca erõnléte visszaszerzéséért segítheti Tomot abban, hogy a szezon elején õ szerepeljen a középpálya közepén.

És a Bajnokok Ligája gyõztes elleni érett játéka - melyben egy, Michael Owennek adott gólpassz is szerepelt - után Sir Alex mindenképp elgondolkodhat Tom szerepeltetésérõl.

"Paul Scholes visszavonult, Darren Fletcher még lábadozik, így a középsõ középpálya egy olyan terület, amire meg kell találni a megoldást" - mondta Sir Alex.

"Tom Cleverley fizikálisan nem a legerõsebb, de agyafúrt és nagyszerû elképzelése van a játékról."

 


"Jó focista és azt hiszem a legjobb játékosunk volt [a Barcelona ellen]. Rendkívül fegyelmezetten játszott, kiváló labdái voltak és nagyon jól lát a pályán. Õ egy nagyszerû lehetõség számunkra a szezon kezdetére nézve."

Cleverley élvezte a katalán óriások elleni mérkõzést.

"Remek volt, hogy tesztelhettem magam néhány, a világ legjobb játékosai közé sorolható labdarúgó ellen" - mondta Tom az MUTV-nek.

"Nagy meccs volt ez nekem is és játékos társaimnak is, hogy megmutassuk, mit is tudunk. Volt egy kis idegesség, de az elsõ öt perc után mind elillant."

"Nagyon jó visszatérni és a Manchester Unitedben játszani azok után, hogy teljes szezont kölcsönben szerepeltem. Ettõl magabiztos lettem és folytatni akarom."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!