Morecambe-ben gyõztek a tartalékok

Hétfõ este, szakadó esõben gyûjtötte be hetedik felkészülési mérkõzésén ötödik gyõzelmét a United tartalék csapata.


Danny Drinkwater és Jesse Lingard találataival - mindkettejük öt gólt jegyez a felkészülés során - nyert a United a Globe Arenában 2912 nézõ elõtt.

Kései meglepetés volt a United kezdõjében, hiszen bekerült a csapatba a togói középpályás, Souleymane Mamam, aki 2003-ban csatlakozott a Vörös Ördögökhöz, de négy évvel késõbb a Royal Antwerphez távozott anélkül, hogy pályára léphetett volna a Unitedben.

Langyos elsõ félidõt követõen a Morecambe kétszer került közel a vezetéshez a második játékrész elején, elõbb Lewis Alessandra fejese csattant a kapufán, majd Nick Fenton fejesét mentették a vendégek a gólvonalról.

Az 58. percben azonban Warren Joyce legényei szerezték meg a vezetést, ekkor aDanny Drinkwater futott el bal szélen, majd áttörte a hazaiak védelmét és lõtt szépen a kapuba.

Öt perccel késõbb John Cofie passzát követõen Jesse Lingard duplázta meg a United elõnyét.

A hazaiak - akik a League Two-ban indulnak - keményen küzdöttek, de Warren Joyce hat félidei cseréjének is köszönhetõen extra erõnléttel bírt a csapat és felülkerekedtek ellenfelükön.

A tartalékok következõ ellenfele augusztus 8-án a walesi Llanelli csapata lesz.


Morecambe 0-2 Manchester United Reserves
Globe Arena, 2912 nézõ

United: Kuszczak(Johnstone 46.), Vermijl(Lonsdale 68.), McGinty, Norwood, M.Keane, Fryers, Mamam(Lingard 53.), Drinkwater, W.Keane(Giverin 90.), Petrucci(Cole 53.), Cofie(Leao 84.)

Gólszerzõ: Drinkwater 58', Lingard 63'

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!