Sztárok búcsúztatják Edwint

Edwin van der Sar beszélt a szerdai búcsúmérkõzésének részleteirõl, ahol több sztár is jelen lesz, Edwin régi társai és a United egyes játékosai is, hogy méltóképp búcsúztathassák a 2008-as Bajnokok Ligája döntõ hõsét.


Az est fénypontjaként egy "Álom Csapat" Sir Alex Ferguson és Renee Meulensteen irányításával csap majd össze az Ajax-szal az Amsterdam ArenA-ban, ahol a holland veterán több egykori Unitedes csapattársa is jelen lesz.

 

Rio Ferdinand, Nemanja Vidic, Michael Carrick, Ryan Giggs és Wayne Rooney a jelen Unitedjébõl, valamint a korábban visszavonult Gary Neville és az ex-Ördög Louis Saha is ott lesz, hogy elbúcsúzzanak egykori csapattársuktól.

 

A rendezvény az Ajax és a United U13-as csapatainak megmérkõzésével veszi kezdetét - ott lesz Edwin fia is, Joe, aki a Manchester United színeiben lép majd pályára -, ezt követõen az Ajax 1995-ben Bajnokok Ligáját nyert együttese játszik az 1998-as holland válogatott ellen, ahol többek között olyan nevek szerepelnek majd, mint Edgar Davids, Jaap Stam és Jimmy Floyd Hasselbaink.

 

Ezek után jön a fõ esemény, ahol a népszerû kapus 52 ezer nézõ elõtt méltó módon búcsúzik a labdarúgástól.

 

 

"Remélhetõleg egy nagyszerû est lesz" - mondta van der Sar a ManUtd.comnak. "Ez egy esély a szurkolóknak, hogy láthassanak néhány top játékost a múltból, valamint az Ajax feltörekvõ sztárjait."

 

"12 éve, hogy elhagytam az Ajaxot, úgyhogy nagyon várom, hogy visszatérhessek és láthassak pár régi barátot. Hálás vagyok, hogy támogatják az eseményt. Ez a legjobb módja a búcsúnak."

 

"Nagyon örülök, hogy a menedzser, Rene és a játékosok is eljönnek a mérkõzésre. Szeretnék köszönetet mondani a szurkolóknak és a United stábjának azért a hat, nagyszerû évért. Remélhetõleg nem tart soká, hogy újra találkozzunk."

 

Az "Álom Csapat" kerete:  Van der Sar; van Bronckhorst, Neville, Ooijer, Ferdinand, Vidic, Cocu; Carrick, Giggs, Zenden, Kuyt; Bergkamp, Del Piero (megerõsítésre vár), Rooney, Saha.

 

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!