Fergusonnak tervei vannak a trióval

Sir Alex Ferguson felvázolta, hogyan is illik terveibe Ashley Young, Phil Jones és David de Gea.


Kizárólag a klub hivatalos magazinjának, az Inside Unitednek adott exkluzív interjúban a menedzser elmondta, Youngot a bal szélsõ posztjára tervezi, Jones nagyon hamar az elsõ csapat tagja lesz fiatal évei ellenére, míg de Geának komoly kihívással kell szembenéznie, hogy a klub jövõjének része legyen.

"Ashley több opcióban is játszhat" - mondta Sir Alex. "Tud játszani jobb és bal szélen is, valamint a csatár mögött, így vannak opcióink. De jelenleg mindenképp a bal szélen számolok vele."

"Jonesra akkor figyeltünk fel elõször, amikor néhány éve a Blackburn utánpótlás csapatában játszott és legyõztek minket 3-0-ra. Csodálatosan játszott."

 


"Azt hihetnéd, nem játszik majd, de azzal a képességgel és eltökéltséggel, amivel rendelkezik, könnyedén játszhatna. Nyílvánvalóan õ a jövõ, de akár azonnal is beállhatna."

De Geának versenyeznie kell a helyéért, ám jelenleg õ tekinthetõ a potenciális elsõ választásnak annak ellenére, hogy az amerikai túra során Anders Lindegaard lenyûgözõen teljesített.

"Keményen dolgoztunk, hogy az üzletet nyélbe üssük, nem volt könnyû dolog. Az Atletico nagyon nagyra tartotta õt. De sikerült megszereztünk és nagyon örülünk, hogy csatlakozott hozzánk."

"A múlt az múlt, Edwin pedig a múlt része. Hihetetlen karrierje volt velünk, egy hihetetlen kapus volt õ. De remélhetõleg a jövõt De Gea jelenti."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!