Young: Itt sikeres lehetek

Ashley Young pályafutása során többször vált kétkedõk célpontjává, de biztos benne, az Old Traffordon megmutatja, mire képes.


A nyári igazolás tudja, egyesek nem hisznek abban, hogy képes lesz a legmagasabb szinten megfelelni, de õ mindig hitt abban, hogy képes erre.

Az amerikai túrán nyújtott biztató játékból ítélve a szélsõ gyorsan letelepedett és a szezon elsõ mérkõzésétõl kezdve a kezdõ helyért esélyes.

"Mindig bíztam magamban és hiszem, képes vagyok a legfelsõbb szinten is játszani" - mondta Young, az Inside Unitednek adott exkluzív interjúban.

 


"Egyes emberek szerint nem tudok, de õk azt is mondták, az angol válogatottért sem tudok játszani. Nem zavar ez engem - biztos vagyok magamban és tudom, meg tudom csinálni."

A most 26 éves játékosnak nem kellett kétszer meggondolnia, amikor januárban elõször hallott a United érdeklõdésérõl.

"Abban az idõben elég húzós helyzetben voltunk a Villával a bentmaradásért, ezért a klubok azt mondták, nyáron újra összeülünk és akkor már látjuk, hogyan alakultak a dolgok."

"Más klubok is érdeklõdtek irántam, de mior hallottam a United érdeklõdésérõl, csak ide akartam jönni és aláírni. Tudtam, hogy ez a legjobb klub."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!