Edwin búcsúja

Edwin van der Sar búcsújára ma kerül sor, melyet a FanaticsTV-n követhetitek nyomon!


Sir Alex Ferguson és Rene Meulensteen vezérelte Dream Teamben egykori és jelenlegi United játékosok szállnak szembe az Ajax csapatával este az Amsterdam Arénában.

17:45-ös kezdéssel az Ajax és a United U13-as csapatai csapnak össze. A United csapatában véd Edwin fia, Joe és Meulensteen fia, Melle is a csapat tagja lesz.

Ezt követõen a híres, 1995-ben Bajnokok Ligáját nyert Ajax mérkõzik meg az 1998-as holland válogatottak, körülbelül 18:10-es kezdéssel. A holland válogatottban többek között Edgar Davids, Marc Overmars, Dennis Bergkamp és Jaap Stam is szerepelnek majd.

Végül jön a fõ esemény, 19:15 körül, ekkor búcsúzik el végleg Edwin az 52000 nézõ elõtt.

A Dream Team csapatban többek között van der Sar; van Bronckhorst, Neville, Ooijer, Ferdinand, Vidic, Cocu, Carrick, Giggs, Zenden, Kuyt; Bergkamp, Del Piero, Rooney, Saha is nevezve vannak.

"Remélem nagyszerû este lesz" - mondta Edwin. "Ez nagyon jó esély a szurkolóknak, hogy láthassanak néhány egykori, valamint feltörekvõ Ajax játékost is."

"Tizenkét éve hagytam el az Ajaxot, nagyon várom, hogy visszatérjek és találkozhassak a régi barátaimmal. Hálás vagyok azért, hogy létrehozták ezt az eseményt."

"El vagyok ragadtatva, hogy a menedzser, Rene és a játékosok csak ezért eljönnek egy meccsre. Szeretnék köszönetet mondani a United személyzetének és szurkolóinak a hat évért. Remélem nem telik el sok idõ, hogy újra találkozzunk!"

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!