Fergie több átigazolást várt

Sir Alex Ferguson elismerte, meglepte õt, hogy az Arsenal és a Chelsea mennyire nem aktív az átigazolási piacon.


A Vörös Ördögök fõnöke arra számít, hogy a két londoni klub több lépést is tesz majd a határidõ elõtt keretük megerõsítésére.

Az Ágyúsok a Lille-tõl már megszerezték Gervinhot. valamint a Charlton fiatalját, Carl Jenkinsont, de Arsene Wenger jelenleg arra összpontosít, hogy megtartsa Cesc Fabregast és Samir Nasrit. A Chelsea egyelõre csak Thibaut Courtois játékjogát vásárolta meg, akit egybõl kölcsön is adtak.

"Több vásárlást vártam" - mondta Ferguson az Inside Unitednek. "Különösen az Arsenaltól. Azt hittem, veszenk pár játékost."

"De még korai - augusztus 31-e messze van, addig sok dolog történhet. A Chelsea sem igazán elfoglalt, kivéve az új menedzserük ügyében, akinek még idõ kell, hogy magához igazítsa a csapatot."

 


"A City megvette Gael Clichyt és úgy néz ki, még néhány játékost vesznek majd [Sergio Agüero azóta már cstlakozott hozzájuk]. Nagy kihívásokra számítunk tõlük."

"A Liverpool is vett pár játékost, de a lényeg, hogy magunkra figyeljünk. Tapasztaltak vagyunk és olyan játékosaink vannak, akik minden versenyben megállják a helyüket."

Azonban a bajnoknak különösen nehét lesz a Premier League rajtja, tehát az elejétõl nagyon figyelniük kell, ha meg akarják védeni címüket.

"A start számunkra az egyik legnehezebbnek tûnik" - folytatta Sir Alex. "A Chelsea, Arsenal, Tottenham és Liverpool meccs is hamar jön. Ha mindet egyéni alapon vesszük, tudjuk kezelni azt."

"Megvan erre a csapatunk és a játékosok."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!