Young új csapattársait dicséri

Ashley Young dicsérte új csapattársai 'karakterét és erõsségét', miután a Manchester United szenzációs 3-2-es gyõzelmet aratott a Manchester City felett a Wembleyben.


Az egykori Aston Villa középpályás, aki hivatalosan a városi rivális elleni szezonnyitón debütált a Manchester Unitedben, nagyon elégedett volt azt követõen, hogy sikerült legyõzni a Manchester Cityt, és elmagyarázza, miért volt biztos abban, hogy a Vörös Ördögök megszerzik a gyõzelmet, még annak ellenére is, hogy az elsõ félidõre két gólos hátrányban vonultak.

 

"Ez egy rangadó volt, úgyhogy mindkét csapat gyõzni akart, ezért is vagyok elégedett a gyõzelemmel. Szerintem mi irányítottuk a mérkõzést, különösen az elsõ félidõben. Jól tartottuk a labdát, sok lehetõséget alakítottunk ki, éppen ezért voltunk nagyon csalódottak, hogy hátrányban kellett a szünetre vonulnunk" - kezdte Young a MUTV-ben.

 

"De a csapatunknak megvolt a karaktere és az erõssége, hogy felálljunk két gólos hátrányból. Tudtuk, hogy lesznek lehetõségeink és ez így is lett a második félidõben. Átvettünk az irányítást tõlük, folyamatosan támadtunk és azt gondoltam, csak ez a csapat nyerheti meg ezt a mérkõzést."

 

 

Az angol fõvárosban aratott gyõzelemmel Young meg is szerezte elsõ trófeáját, mióta a nyáron az Álmok Színházába igazolt és az angol válogatott szélsõ eltökélt, hogy további trófeákkal szaporítsa idén megkezdett gyüjteményét. Ennek ellenére jelen pillanatban úgy véli, mindenképpen lassan kell és koncentráltan kell kezelnie a dolgokat a hétvégi West Brom elleni idegenbeli szezonnyitó bajnoki mérkõzés elõtt, ugyanis ugyanolyan megtiszteltetés az angol bajnoki címvédõ mezében játszani egy bajnoki mérkõzésen, mint egy kupadöntõben.

 

"Mindig nagyszerû érzés a gyõztes csapatban játszani, és nagyon elégedett vagyok, hogy sikerült begyüjtenem pályafutásom elsõ trófeáját. Örülök, hogy itt lehetek. Az, hogy magamra húzhattam a United mezét, nagyon büszke pillanat volt számomra, és nagy megtiszteltetés volt számomra, hogy ott lehettem a pályán, hogy megnyerjem az elsõ trófeámat, amely nem az utolsó lesz a sorban. Ezzel jól sikerült felkészülnünk a hétvégi elsõ bajnokinkra, szerintem jó formában vagyunk."

 
 


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!