A Bradford pénzt akar Cleverley után

A Citynél úgy gondolják, Tom kölcsönadása után pénz jár nekik is.


A negyed osztályú csapat tárgyalásokat folytat a Manchester Uniteddel, mert úgy gondolják, Tom Cleverley után nekik is pénz jár.

A United középpályása része volt a Bradford ifi csapatának, mielõtt a Vörös Ördögökhöz került volna iskolásként.

A megállapodásban az áll, hogy a Manchester Unitednek minden transzfer után 10%-ot a Bradfordnak kellene megfizetnie és a hírek szerint nem szerepel a szerzõdésben olyan, hogy ez csak az állandósított átigazolásokra vonatkozna.

 


Cleverley korábbi csapata szerint mindegyik kölcsönadás után, mely az elmúlt három szezonban történt - Leicester, Watford, Wigan - jár nekik bizonyos illeték. Az FA szabályzata szerint minden transfer után legkésõbb 21 nappal a nevelési illetéket és hasonló költségeket meg kell fizetnie a kluboknak, amennyiben nem teszik, akár három éven át napi 1%-os bírságot is kiszabhatnak.

Valamint 8%-os kamat megfizetésére is kötelesek ilyen esetben a klubok, így akár hat számjegyû összegrõl is szó lehet Cleverley ügyében.

A Bradford elnöke, Mark Lawn megoldást szeretne találni a Manchester Uniteddel karöltve: "Jelenleg tárgyalunk a Uniteddel" - mondta Lawn a The Sunnak.

"Õk egy profi és ésszerû klub, nem látok semmilyen problémát."

"Szerintünk a szerzõdés alapján tartoznak nekünk, ezért várunk, hogy megadják."


skysports.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!