Young a szélen marad

Sir Alex Ferguson úgy érzi, a közeli jövõben nem valószínû, hogy Ashley Young a támadósor közepén kaphat helyet.


Az Aston Villától nyáron érkezett játékos lenyûgözõ bajnoki debütálást mutatott, mindkét gólból nagyban kivette részét a West Brom ellen 2-1-re megnyert találkozó során és úgy tûnik, jól illeszkedik a United bal oldalához.

Young mind a Villában, mind az angol válogatottban középen ragyogott mielõtt a Vörös Ördögökhöz csatlakozott és néhány szakértõ szerint ez a legjobb pozíciója, de az Old Traffordon a helyekért folyó küzdelmek következtében nem valószínû, hogy ezen a poszton játszik a közeljövõben a 26 éves angol.

 


"Ashley képes különbözõ posztokon játszani, de nem mondom, hogy ez meg is fog történni" - mondta Sir Alex. "Nagyon jól kitölti a bal szélsõ posztot, de képes a jobb szélen és a támadó mögött is szerepelni."

"Az opció, hogy középen játszon nem várható, mert Wayne Rooney, Danny Welbeck és Dimitar Berbatov, ráadásul akár Ryan Giggs is képes itt jól teljesíteni. Szóval a szélsõ pozícióban többször találhatjuk majd õt."

"De ez segíthet a játékosoknak az összhang megtalálásában. John O'Shea-nek például soha nem volt alap helye, de mivel olyan sokoldalú volt, közel 400 mérkõzésen lépett pályára itt karrierje során."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!