Elindult a fórum + Szerkesztõ toborzás

Végre eljött a nap, amire sokan vártak.... ELINDULT A FÓRUM! Részletek a hírben!


Kedves ManUtdFanatics.hu olvasók!

 

Több információval is szeretnénk nektek szolgálni!

 

1. Az oldalunk mindig is büszke volt kialakult remek közösségére, amely legfõbb színhelye az oldal fóruma volt. Ez így volt az elõzõ oldalak esetében is, de a legmarkánsabban akkor mutatkozott meg, amikor oldal hiányában csak a fórum üzemelt.

 

Amikor bajba kerültünk, és új oldalt kellett építenünk, a Ti segítségeteket kértük a fórumon keresztül, és most már kicsivel több, mint egy hónapja nem csak fórumhozzászólásokban olvashatjátok magyarul a Manchester Uniteddel kapcsolatos legfontosabb híreket, szinte elsõként az országban.

 

Azonban az oldal elõzõ tárhelyén (ahonnan azóta már a sok probléma miatt átköltöztünk) az elõzõ fórumot letiltották, azzal a jelszóval, hogy leterheli a szerverüket, mi pedig kénytelen voltunk engedni nekik az oldal további üzemelése érdekében, így lekapcsoltuk a fórumot. Már az oldalra szánt pénzösszeg összegyûjtésekor benne volt a kialkudott árban egy saját, igényünkre szabható fórum kialakítása, amit csak akkor vetettünk volna be, ha már készen van, ám a korábbi fórum lekapcsolása miatt egy üresjárat következett be.....

 

Egészen eddig, ugyanis: a ManUtdFanatics.hu saját FÓRUMA ELINDULT!

 

Reméljük, hogy a sok várakozás és a kellemetlen türelmetlenkedés megérte, és azok, akik az eddigi közösségi élet részesei voltak, illetve akik az elõzõ fórumon adakozva segítették az új oldal létrejöttét, "új otthonra találnak" és szépen lassan belakják az új közeget is.

 

FIGYELEM! A fórum még alakul, tehát nem végleges formájában kerül elétek, ezért várjuk észrevételeiteket, építõ kritikáitokat, amit a fejlesztõnk megpróbál minél gyorsabban orvosolni. Emellett szeretnénk minél gyorsabban visszaállítani a fórum régi állapotát, ezért várjuk topic javaslataitokat, amiket az elõzõ fórumhoz képest hiányoltok, vagy esetleg az új helyen szeretnétek. Mindezeket a fórum legfelsõ, FEJLESZTÉSEK menüpontjában tehetitek meg.

 

2. Az oldalon a fórum mellett további fejlesztések is életbe léptek. Mostantól kezdve újra lehet regisztrálni az új olvasóknak, emellett a régiek (akik a fórumon használt felhasználónevükkel és jelszavukkal tudnak majd belépni) feltölthetnek avatart is a szintén új adatlapra, amivel a fórumban és a hozzászólásoknál is egyaránt mindenki kedvére és stílusára szabhatja fiókját.

 

3. A ManUtdFanatics.hu próbál minél több hírt és információt eljuttatni olvasóihoz, ám egyelõre kevés vállalkozó szellemiségû szerkesztõnk akad, aki szabadidejét és erejét nem sajnálva segít abban, hogy a lehetõ legteljeskörûbb tájékoztatást tudjuk nyújtani a Manchester United magyarországi szurkolóinak.

Ezért szerkesztõk toborzásába kezdünk, amelyek kritériumai a következõk:

- megfelelõ angol nyelvtudás

- minimum 16 éves életkor

- naprakészség a Manchester Uniteddel kapcsolatban

- szorgalom, terhelhetõség

- jó fogalmazási készség

- MSN/Live Messenger elérhetõség

 

A jelentkezõknek egy angol oldalról (Manutd.com & SkySports) kell egy Manchester Uniteddel kapcsolatos cikket beküldeniük word dokumentumban, olyan formán, mintha az az oldalra kerülne fel, tehát magyaros, szépen tagolt, helyesírásilag megfelelõ formában.

 

A jelentkezéseket és a cikkeket a következõ címre várjuk:

petilak777@freemail.hu

 

Üdv. ManUtdFanatics szerkesztõség


Manutdfanatics.hu

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!