Drinkwater kölcsönben a Barnsleynál

Mint arról már tegnap hírt adtunk a Barnsley csapata bejelentkezett Danny Drinkwater kölcsönbe való megszerzésére, és a Manchester United meg is egyezett velük, így a Kuvaszok 2012. január 2-ig megszerezték a középpályást.


Drinkwater lenyûgözõ felkészülési idõszakot zárt a tartalék csapattal, és egy Arsenal elleni tartalék mérkõzést követõen már bejelentette, hogy a jövõben szivesen bizonyítana egy Championshipes csapatnál.

 

Korábbi kölcsönben már töltöt néhány hónapot a Huddersfield Town, a Cardiff City és a Watford együttesénél, most pedig õ lett Keith Hill tizedik igazolása az új szezonban.

 

 

"Drinkwater elõtt még áll néhány év a fejlõdésében" - kezdte a United tartalék edzõje, Warren Joyce a Manutd.com-nak a 21 éves játékosról.

 

"Volt már két-három kölcsönben töltött idõszaka. Kettõ nagyon sikeresnek volt mondható, a harmadikat azonban sérülés árnyékolta be."

 

"De így is fejlõdött és fizikálisan sokkal erõsebbé vált. Sokkal többet tett le az asztalra, mint a korabeli fiatal játékosok, éppen ezért döntöttünk úgy, hogy kölcsönadjuk."

 

Manutd.com

 

 


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!