Evra boldogan apáskodik a fiatalok felett

Patrice Evra szerint a Manchester United új erõre kapott azáltal, hogy a keretet ellepték a fiatal, erejük teljében lévõ játékosok.


Sir Alex Ferguson a hétfõi, Tottenham Hotspur elleni bajnoki mérkõzésen manchesteri pályafutása második legfiatalabb kezdõcsapatát küldte ki a Premier Leagueben.

 

A csapat balhátvédje, a 30 éves Patrice Evra volt a 'le papa', azaz aki az apaszerepet töltötte be a kezdõcsapatban, emellett pedig õ volt Nemanja Vidic sérülésével a helyettes csapatkapitány is.

 

Az elõzõ szezon végén visszavonul Edwin van der Sar, Gary Neville, Paul Scholes trió, illetve a sérült Nemanja Vidic és Rio Ferdinand, plusz a padon ülõ Ryan Giggs nélkül a Vörös Ördögök kezdõjének átlagéletkora éppenhogy csak elérte a 23 évet.

 

Azonban a Spurs így is belefutott a késbe, és 3-0-s vereséget szenvedett az Old Traffordon.

 

 

"A fiatal játékosok megérdemelték, amit kaptak. Rengeteg dicséretet érdemelnek" - kezdte Evra.

 

"Sok ember beszél arról, hogy más klubok akadémiái milyen eredményesek, de mindenki láthatja, hogy a mi fiataljaink lenyûgözõek."

 

"A Community Shielden, a West Brom ellen, és a Tottenham ellen is megmutatta a menedzserünk mindenkinek, hogy nem fél bevetni a fiatalokat. Számos tapasztalat játékosunkat elvesztettük, de láthatjuk, hogy a csapat felfrissült, tele van energiával."

 

"Nagyon meglepõdtem, mert ezek a fiatal játékosok nagyon higgadtak."

 

Manchester Evening News


MEN

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!