Diouf elsõ csapatbéli célja

Mame Biram Diouf reméli, hogy a tartalékoknál vett repülõrajtja biztosítani fogja neki, hogy ebben a szezonban több lehetõséghez juthasson a Vörös Ördögök felnõtt csapatában.


A szenegáli támadó a második tartalék mérkõzésen duplázni tudott a Swansea ellen, ahol a Vörös Ördögök 6-0 arányban diadalmaskodtak csütörtökön, valamint az Arsenal elleni nyitó mérkõzésen is õ szerezte a United egyetlen gólját.

 

Az elsõ csapat hét csatárának egyikeként Diouf tudja, tovább kell folytatnia a kemény munkát, ha szeretné eddig Sir Alex csapatában lejátszott 6 mérkõzését tovább növelni.

 

 

"A futball mindig egy verseny, de remélhetõleg minél több lehetõséget kapok majd, több mérkõzést és több tapasztalatot" - mondta az MUTV-nek.

 

"A United játékosának lenni varázslatos dolog és az, hogy egyike vagyok a hét csatárnak, csak segít nekem a tanulásban. Mindig nagyszerû olyan támadók mellett játszani, mint Rooney, Welbeck vagy Berbatov."

 

"Két tartalék mérkõzés van a hátam mögött jelenleg, keményen dolgozom és a következõ mérkõzésre koncentrálok, szóval készen állok majd, amikor megkapom a lehetõséget az elsõ csapatban."

 

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!