Tartalékok: United 6-0 Swansea

A United tartalékcsapata 6-0-ás sikerrel nyerte meg elsõ hazai mérkõzését a Moss Lane-n a Barclays Premier Reserves League második fordulójában, ahol a Swansea gárdáját múlták felül. Darren Fletcher újabb 90 percet játszhatott a tartalékok színeiben.


A Vörös Ördögöknek nem kellett sok idõ, hogy megszerezzék a vezetést. Egy labdaszerzést követõen Davide Petruccihoz került a játékszer, aki kiugratta honfitársát, Federico Machedát, õ pedig nem hibázott, a harmadik minutumban tehát már elõnyben voltak Warren Joyce fiai. Paul Pogba duplázta meg az elõnyt, kisebb kavarodás után a kapu elé került a labda, majd Jose Moreira mellett egy okos átvétellel került helyzetbe és fejezte be az akciót. A hazaiak nagy fölényben fociztak, Pogba remekül passzolgatott, Mame Biram Diouf pedig támadásban jeleskedett.

 

Diouf labdát szerzett, azonban célt tévesztett, ezt követõen Macheda vétett ziccert, Davide Petrucci kijátszva a lescsapdát, ugratta ki Larnell Cole-t, azonban Macheda szemtõl szemben a kapuval kihagyta a helyzetet. Pogba begyûjtött egy sárga lapot, azonban voltak bõsségel pozitívumok is a teljesítményében, kitûnõ érzékkel és idõben ugratta ki Dioufot, azonban ekkor még Moreira hárítani tudott. Egy újabb Pogba beadást követõen Petrucci kísérletét blokkolták Moreira elõtt. Ami Dioufnak eddig nem, az az elsõ félidõ ráadásában összejött. Egy Swansea szögletet követõen kontrázott a United, Macheda ugratta ki Dioufot, aki a kapus mellett is eltolva a labdát, könnyedén fejezte be a helyzetet, meglõve saját maga elsõ, a csapat harmadik gólját.

 

A második félidõben is a United uralta a játékot, Mame Biram Diouf pedig az elsõ góljához hasonlóan ismét kiugrott és a kapusra rávezetve a labdát a hosszú alsóba helyezett. A szenegáli támadó kétszer is közel járt a mesterhármas megszerzéséhez, elõbb a kapu fölé, majd a kapusba vágta a játékszert Pogba beadása után, Moreira hatalmas bravúrt mutatott be.

 

Hét perccel a vége elõtt a csereként beállt Jesse Lingard tett róla, hogy Moreira újból a hálóból halászhassa ki a labdát, egy belöbbölt labdára Will Keane indult és vele egyidejûleg a kapus, Keane okosan középre játszott amit Lingard kapásból bevarrt a kapuba, Moreirának esélye sem volt.

 

És Keane, a másik csere a ráadás perceiben Diouf felpörgetett labdáját vette át remekül és higgadtan a kapuba helyezte a játékszert, ezzel beállítva a 6-0-ás végeredményt.

 

Manchester United 6-0 Swansea
Barclays Premier Reserve League, Moss lane, 2011.08.25.

 

Gólszerzõk: Macheda ('3), Pogba ('15), Diouf ('45) ('67), Lingard ('83), W.Keane ('90)

 

United: Ben Amos; Marnick Vermijl, Michael Keane, Ezekiel Fryers, Sean McGinty; Paul Pogba, Darren Fletcher, Davide Petrucci (Cofie '79), Larnell Cole (Jesse Lingard '69); Federico Macheda (Will Keane '46), Mame Biram Diouf.

 

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!