Fergie az FA-t támadta

Sir Alex Ferguson nem éppen finom szavakat intézett az Futball Szövetség felé, ugyanis úgy véli, többször nem úgy jártak el klubjával, ahogy kellett volna.


A Vörös Ördögök menedzsere panaszkodott affelõl, hogy az FA úgy kezeli a klubot, "mint a sz**t". A klub egyébként meglehetõsen sok játékost küld az angol válogatott következõ idegenbeli mérkõzésére.

 

Az angolok szövetségi kapitánya, Fabio Capello vasárnap este jelöli ki keretét a 2012-es Európa Bajnokság a Bulgária és Wales elleni selejtezõkre.

 

A keretbe behívható játékosok közül van pár peremember is, köztük például Michael Carrick, azonban így is akár nyolc játékosát is el kell, hogy küldje a United a válogatott találkozókra.

 

Míg a tény, hogy ennyi játékost adhat a Capello vezette válogatottba a United, Sir Alex Fergusont örömmel töltötte el, ugyanakkor kihasználva a lehetõséget, kifejezte csalódottságát az FA felé.

 

Ez több hasonló eseményt takar, köztük Wayne Rooney vitatott eltiltását, miután a West Ham United ellen elért mesterhármasát követõen a kamerába káromkodott. A szövetség ezt akkor két mérkõzéses eltiltással honorálta, így nem léphetett pályára az FA Kupa elõdöntõjében a Man City ellen, melyet végül el is vesztett a United.

 

Amikor arról kérdezték, mit szól, hogy Angliához ilyen szinten hozzájárulhat, így felelt: "Ez fantasztikus. Az FA talán észreveszi, hogy melyik az a klub az országban, aki mindenkinél több játékost ad a válogatottnak."

 

 

"Talán örömüket lelik majd ebben és felfedezik, milyen fontosak vagyunk Angliának, ahelyett, hogy úgy kezelnek minket, mint a sz**t."

 

"Elégedett vagyok a játékosokkal. Kiválóak."

 

Annak ellenére, hogy olyan játékosok sérültek le, mint Nemanja Vidic, a United elsõ két mérkõzésén gyõzelmet aratott a WBA és a Spurs ellen és Ferguson is elégedett azzal, ahogy fiatal játékosai játszanak.

 

"Jelen pillanatban csak állnunk kell a sarat és jól teljesíteni, tudom, hogy egy nagyon jó keret áll a rendelkezésemre."

 

"Õk (a fiatal játékosok) csak néhány mérkõzést játszottak. Van bennük potenciál és mi nagyon izgatottak vagyunk emiatt."

 

"Talán néhányuk formája fokozatosan csökken. Ez van, amikor a csapat játékban van. Jelenleg remekül végzik a munkájukat. Hagynom kell, hogy ezt folytatódhasson."

 

"Ez nem csak a lelkesedésük és a energiájuk miatt jöhet létre, a képességeik is megfelelõek. Ez az, amiért a csapatba teszem õket."

 

 


SkySports.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!