Chicharito izgatott a visszatérése miatt

Arsenal vigyázz! Chicharito akcióba lendül és viszket a tenyere, hogy elfoglalja helyét a kezdõcsapatban.


A csatár a Spurs ellen térhetett vissza agyrázkódása után, csereként beállva 10 percet játszott elõször a májusi Bajnokok Ligája döntõje óta.

Hernandez egy hónappal tovább pihenhetett mint a többiek, hiszen Mexikóval Arany kupán is szerepelt júniusban, ám végül az amerikai túrán elszenvedett agyrázkódása miatt a pihenõ a kelleténél tovább tartott.

A 23 éves támadó türelmetlen volt a hosszú kihagyás miatt, de készen áll, ha Sir Alex az Arsenal ellen betenné a csapatba.

"Nagyszerû volt újra játszani, hihetetlen" - mondta Javier az MUTV-nek.

"Az Arany kupa után egy hónapot pihentem, majd történt az a dolog a fejemmel, így két hónap foci nélkül telt el."

 


"Nehéz volt, de minden nap beszélgettem a családommal és barátaimmal. Szerencsére a Spurs elleni utolsó mérkõzésen már a padon ültem és 10 percre be is állhattam, amit nagyon élveztem."

Chicharito bemutatkozó évében még magát is meglepte, hogy 20 gólig jutott, köztük négyet a Bajnokok Ligájában szerezve. Mint mindenki, aki kötõdik a Vörös Ördögökhöz õ is csalódott volt az elvesztett BL döntõ miatt és reméli, ezúttal jobban sikerül majd. De csak sorjában, elõször a csoportban kell túljutni a Benficán, a Baselen és a román Otelul Galatin.

"Jó a sorsolásunk, de nem hihetjük, hogy könnyû - tisztelnünk kell az ellenfeleinket" - folytatta Hernandez.

"De arra kell törekednünk, hogy minden sorozatot megnyerjünk. Tudjuk, mi történt májusban és szeretnénk megnyerni ezt a trófeát. Oly közel voltunk hozzá, ami csak éhesebbé és még motiváltabbá tesz minket."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!