Evans figyelmeztetett

Jonny Evans arra figyelmeztetett, ne becsülje alá senki Arsene Wenger csapatát a vasárnapi mérkõzéssel kapcsolatban.


Bár az Ágyúsok eladták Samir Nasrit és Cesc Fabregast, sérültek között szerepel még Jack Wilshere, fontos csapattagjaik eltiltottjak is, mégis ostobaság lenne leírni õket, fõleg a hétközi, Udinese felett aratott gyõzelmük után.

A United fiataljai lenyûgözõen teljesítenek a mély vízben, de az észak-ír válogatott védõ hasonlót vár Wenger csapatától is.

"Azt hiszen, sokkal nehezebb mérkõzés lesz, mint amire sokan számítanak" - mondta Jonny a klub hivatalos honlapjának. "Az Arsenal fantasztikus csapat, nem számít kik játszanak éppen. Arsene Wengernek hihetetlen adottságai vannak ahhoz, hogy a fiatalokhoz nyûljon."

 


"Tudom, hogy sokan nem állnak rendelkezésre, de akik belépnek a helyükre, nagyon jól integrálódnak az Arsenal rendszerébe majd. Az Arsenalnak megkülönböztetett stílusa van, amin nagyon ritkán változtatnak, ez segít nekik. Amikor az Ágyósok ifjúsági és tartalék csapatából átmennek a játékosok, pontosan tudják, hogyan kell játszaniuk."

"Még mindig nagy csapatuk van. Egyértelmû, hogy két nagyon jó játékost vesztettek Samir Nasri és Cesc Fabregas személyében, de így is nagyon erõs a csapatuk."

"Thomas Vermaelen kiemelkedõ volt a Liverpool ellen, néztem a meccset. Olyan játékosaik vannak, mint Robin van Persie és Andrij Arshavin. Marouane Chamakh és Nicklas Bendtner az Udinese ellen a padon kaptak helyet, két veszélyes támadó, akik képesek belépni."

"Az Arsenal inkább egy csatárral és két szélsõvel szeret játszani. Theo Walcott gólerõs és a másik oldalon Arshavin is nagyon veszélyes támadásoknál, így különösen nekünk védõknek nagyon nehéz mérkõzésünk lesz."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!