Rooney elégedett a BL-sorsolással

Wayne Rooney elmondása szerint 'alig várja' már, hogy elkezdõdjön a Bajnokok Ligája új szezonja, miután a Manchester United elsõ ránézésre könnyû csoportba került a hétközi sorsolást követõen.


Az elmúlt négy szezonból három alkalommal is a döntõig meneteltek a Vörös Ördögök a legrangosabb európai kupasorozatban, azonban a Chelsea 2008-as legyõzése mellett két alkalommal, 2009-ben és tavaly is vereséget szenvedtek a Barcelona ellen.

 

Csütörtökön koraeste elkészült az UEFA nyoni bázisán a Bajnokok Ligája következõ idényének csoporbeosztása, ahol a United a Benfica, a Basel és az Otelul Galati ellen harcolhatja ki a kieséses szakaszba való bejutást.

 

Elsõ ránézésre kényelmesen bejuthatnak a manchesteriek a legjobb 16 közé, de Rooney most nem erre koncentrál, csak arra, hogy újra harcban legyenek az európai porondon.

 

"Szerintem remekül sikerült sorsoláson vagyunk túl" - kezdte az angol válogatott csatár.

 

"Már alig várom, hogy újra elkezdõdjön a Bajnokok Ligája."

 

 

A United elsõ megmérettetésére idegenben, Portugáliában a Benfica vendégeként kerül sor szeptember 14-én, és a csapat tapasztalt védõje, Rio Ferdinand kemény összecsapásra számít.

 

"Nagyon jó a sorsolásunk. A múlt tapasztalatai alapján a Benfica otthonában játszani nem egy leányálom - a két klubnak hatalmas közös története van. Emellett ott leszünk Bázalben és Galatiban is!"

 

A csapat jelenlegi egyetlen aranylabdás játékosa, Michael Owen is elégedetten nyugtázta a sorsolást, és úgy hiszi, az Old Traffordon lejátszandó mindhárom hazai mérkõzésüket nagyon fontos lesz megnyerniük.

 

"Jól alakultak a dolgaink a sorsolásnál. A siker kulcsa a hazai mérkõzéseink megnyerése lehet." 

 


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!