Vermaelen szerint még nem dõl el semmi

Thomas Vermaelen szerint még túl korai a szezonban arról beszélni, hogy az Arsenal holnapi, Manchester United elleni bajnoki mérkõzésének kimenetele befolyásolja a bajnoki cím végkimenetelét.


Az Arsenal a szó szoros értelmében pocsékul kezdte meg a 2011/2012-es szezont hazai porondon, ugyanis a nyitófordulóban elért döntetlenjüket a Newcastle ellen egy Liverpool elleni hazai vereség követte.

 

Ezzel szemben a Manchester United mindkét mérkõzését megnyerte, és ha Arsene Wenger legénysége holnap vereséget szenvednek az Old Traffordon, azzal már nyolc pontnyi hátránnyal rendelkeznének a bajnoki címvédõvel szemben, mindösszesen három fordulót követõen.

 

Azonban az Ágyúsok védõjét, Thomas Vermaelent nem különösebben izgatja, hogy milyen hatással lesz a késõbbiekre a két csapat összecsapása, ugyanis szerinte még rengeteg idõ áll a fõvárosiak rendelkezésére, hogy rendezzék soraikat.

 

"Azt hiszem, most még egy kicsit korai a bajnoki címrõl beszélni" - kezdte a belga védõ.

 

"Még csak két mérkõzés van a hátunk mögött, hosszú az út még a szezon végéig, úgyhogy nem hiszem, hogy már az aranyérem sorsáról kellene vitatkozni."

 

 

Az Arsenal úgy vág neki a mérkõzésnek, hogy a hét közben sikeresen kvalifikálták magukat a Bajnokok Ligája csoportkörébe, miután kettõs gyõzelmet arattak az olasz Udinese felett.

 

Az egykori Ajax-játékos elfogadja, hogy eleddig ne mutathatnak fel túlságosan jó eredményeket a Premier Leagueben, azonban úgy érzi, az, hogy az Ágyúsoktól mindkét eddig mérkõzésen kiállítottak valakit, nagyban befolyásolták a lehetõségeiket.

 

"Ha megnézzük az elmúlt mérkõzéseket, láthatjuk, hogy az eredményekkel természetesen nem lehetünk elégedettek, de mindegyiknek megvan a maga története" - tette hozzá.

 

"Ha megnézzük a Newcastle, és a Liverpool elleni mérkõzést, mindkétszer kiállítottak tõlünk valakit. Ha 11 játékos játszott volna 11 ellen, az eredmény is más lett volna."

 

"Az eddig eredményeink elég szerények, azonban ez nem azt jelenti, hogy a menedzserünket kritizálhatják." 

 


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!