Ferguson nagyon dicsérte Berbát

Sir Alex tisztelettel adózik a bolgár támadó profizmusa elõtt, ahogyan a helyzetét kezeli és próbálja visszaszerezni helyét az elsõ csapatban.


Az elõzõ szezon társ-aranycipõse körül több pletyka is megjelent, de maradt az Old Traffordon és harcol a helyéért.

Danny Welbeck remeklése és Javier Hernandez felépülése több lehetõséget jelent Sir Alex Ferguson számára, a bolgár támadó hozzáállása is példaértékû.

Michael Owen is visszatért a teljes edzésmunkához, így várhatóan kemény versenyre számíthatunk a támadó posztokért folyó harcban.

"Berbatov ragyogó volt" - lelkendezett a menedzser. "Fantasztikus, ahogy a helyzetét kezelte. Soha még kicsit sem panaszkodott."

 


"Õ egy igazán profi játékos és a részét kiveszi a csapat meccseibõl õ is, ahogy bárki más majd. Egyelõre nem most lesz ez, mert nem sûrû még a program. Két hetes válogatott szünet is lesz, de amint visszatértek a játékosok abból, az európai sorozat is elkezdõdik és akkor már Berbatov is nagy részt kap majd a tapasztalata és képességei miatt."

A Barcelona elleni Bajnokok Ligája döntõrõl való kihagyása után a korábbi Spurs támadóval kapcsolatban folyamatosan megjelentek pletykák, ám nem volt kérdéses, hogy az érdeklõdõk nem tudják õt megszerezni.

"Volt pár telefon hívásunk ez ügyben, de nem fogom eladni Berbatovot" - mondta a skót. "Szó sem lehet róla. Elsõ osztályú srác, aki azt kell mondjam hatalmas és soha nem panaszkodott kicsit sem."

"Nagyon jól kezelte a helyzetet és még elszántabb lett. Senki nem volt csalódottabb Berbánál azon az estén (a Wembleyben), de egyáltalán nem volt problémája emiatt."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!