Charlton rekordját szeretné Rooney

Wayne Rooney célt tûzött ki maga elé - Sir Bobby Charlton gólrekordját szárnyalná túl.


A United csatár mesterhármast ért el az Arsenal felett aratott gólzáporos gyõzelem során. Az elsõ gólja volt old traffordi karrierjének 150. találata és bár hosszú még az út Sir Bobby Charlton 249 góljáig, szeretné megdönteni azt.

"Elég vicces, hogy a találkozó elõtt a 150.góltól egyre találatra voltam" - mondta Rooney az MUTV-nek. "Beszéltem néhány játékossal és megkérdezem, Sir Bobby mennyit lõtt, Giggsy pedig azt mondta, hogy még 100 körüli góllal le vagyok maradva."

"Ez a cél számomra, hogy megpróbálom elérni azt. Remélhetõleg az elkövetkezendõ néhány évben meg is tudom csinálni."

Az egykori Everton csatár elárulta, nagyon élvezi a különleges pillanatokat az Arsenal ellen és vasárnap ismét volt ilyenben része.

 


"Több mérföldkõnek számító gólom is az Arsenal ellen született" - mondta a Sky Sportsnak. "Az elsõ gólom Everton mezben, az elsõ Premier League gólom a United színeiben, századik Premier League gólom a Unitedben és most a 150. gólom mind az Arsenal ellen született, nagyszerû érzés ez. A mai teljesítmény hihetelen volt és teljesen megérdemeltük az eredményt, úgy gondolom."

"Talán majdnem a teljes csapatuk hiányzott, talán nem, mi mindenképp nekik akartunk esni, játszani és gólokat lõni. Több játékosuk nem szerepelhetett ma, de ez semmit nem von le a mi teljesítményünkbõl, ami ragyogó volt."

"Egyértelmûen jó eredményt ért el a Man City is [a Spurs otthonában], de nekünk ma csak magunkra kellett összpontosítanunk és nem hiszem, hogy bárki más képes lesz 8-2-re legyõzni ebben a szezonban az Arsenalt."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!