Fergie meglepõdött az Ágyúsok teljesítményén

A Manchester United menedzsere, Sir Alex Ferguson meglepett volt, hogy csapata ilyen könnyedén mért ilyen szintû verést az Arsenalra.


A Vörös Ördögök az igen csak megtépázott Arsenalt 8-2 arányban gázolták le, köszönhetõen Wayne Rooney mesterhármasának, Ashley Young két találatának, valamint Danny Welbeck, Nani és Park egy-egy góljának.

 

Az Arsenal jelenleg legrosszabb Premier League rajtját produkálja, mióta így hívják az angol elsõosztályt, emellett két kulcs játékosuk, Samir Nasri és Cesc Fabregas elvesztése és az általuk hagyott ûr egyelõre betöltésre vár Arsene Wenger gárdájában.

 

A vendégeknek nem sok örömben volt részük, mindössze Theo Walcott és Robin van Persie gólja tudta kicsit jobb kedvre deríteni õket, azonban Carl Jenkinson második sárgalapos kiállítása csak tovább tetézte Arsene Wenger gondjait ezen a számukra kínosra sikeredett összecsapáson.

 

 

"Ez egy meglepetés, mert amikor az Arsenal ellen játszol, mindig nehéz mérkõzés vár rád" - mondta Ferguson a Sky Sports 1-nek.

 

"Ha megnézzük az Arsenalt, láthatjuk, hogy meggyengültek. Ennek ellenére mi jól végeztük a munkánkat."

 

"Idõnként figyelmetlenek voltunk és olyankor esély nyílt elõttük a gólszerzésre, mert elõl még mindig minõségi játékosokkal rendelkeznek."

 

"De összességében nagyon elégedettek vagyunk, hogy a teljesítményünket magas színvonalon tartottuk."

 

Wenger valószínûleg még több kritika kereszttüzébe fog kerülni az elkövetkezendõ napokban, azonban Ferguson ismét a francia védelmére kelt.

 

"Úgy gondolom igazságtalan kritizálni õt" - mondta.

 

"A munka, amit az Arsenalnál csinál és a filozófia, amivel rendelkezik - adott az Arsenalnak pár nagyon szórakoztató játékost."

 

"Nagyon jól mozog az átigazolási piacon, jól igazol és ad el. Az emberek elfelejtik ezeket a dolgokat. Cinikus világot élünk manapság és amint elveszítesz pár mérkõzést, a szakértõk egybõl elõjönnek és kritizálnak téged."

 

 


SkySports.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!