Young még sokszor gázolna át az ellenfeleken

Míg az eléggé valószínûsíthetõ, hogy a Manchester United nem fog minden héten 8 gólos gyõzelemet aratni, Ashley Young szeretné, ha az Arsenal elleni lehengerlõ teljesítményük kitartana a szezon végéig.


Young, aki tegnap egy fantasztikusan kivitelezett csavarással szerezte meg pályafutása elsõ gólját a Vörös Ördögök színeiben, a csapat lendületességét, és a gólokban megmutatkozó mohóságát éltette, amelyeknek köszönhetõen megforgatták a kést a Ágyúsokban az Old Traffordon.

 

"Az elsõ perctõl kezdve a lefújás pillanatáig csakis a feladatunkra koncentráltunk" - kezdte a nyáron szerzõdtetett középpályás a MUTV-nek.

 

"Lenyûgözõek voltunk ma. Egy olyan Arsenallal találkoztunk, akik nem voltak éppen jó formában, ezt pedig megtoroltuk."

 

"Mindenki láthatta, hogy milyen iramban törtünk folyamatosan elõre, és már az elsõ pillanattól kezdve állandóan helyzeteket alakítottunk ki. Fantasztikusak voltunk, a kapusunktól kezdve a csatárokig. Ez egy nagyszerû csapatmunka volt, és remélhetõleg képesek leszünk folytatni az eddig mutatott formánkat, mert ezzel révbe érhetünk a szezon során."

 

 

Az Aston Villa egykori szélsõje külön dicséretet szentelt a mesterhármast jegyzõ Wayne Rooneynak, és a kapusnak, David de Gea-nak, aki percekkel azelõtt tizenegyest hárította, hogy Young elsõ gólja valószínûleg végleg eldöntötte a találkozó végkimenetelét.

 

"A fiúkkal nagyon örülünk annak, hogy Wayne mesterhármast szerzett" - tette hozzá.

 

"Szerintem igazából õ szerette volna Giggsynek átadni a tizenegyesrúgás elvégzésének lehetõségét, amely mutatja, hogy milyen fantasztikus személyiség is õ. Remek munka volt tõle."

 

"Nagyszerû védés volt" - utalt a David de Gea által kivédett Robin van Persie büntetõre.

 

"Edzésen már láttuk mennyire jó is õ, és ezt ma újra bizonyította. Fantasztikus védés volt a tizenegyesnél, és az egész mérkõzésen jól védett."

 


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!